"Arabistan'a gidiyordu, Galatasaray 3 yıllık teklif yaptı"

Galatasaray haberleri

Şampiyon Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Rafa Silva'ya 3 yıllık transfer teklifinde bulundu. 

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Benfica'dan ayrılan Portekizli futbolcu Rafa Silva'ya 3 yıllık sözleşme teklif edildi.

AL-SHABAB İLE ANLAŞTIĞI SÖYLEMİŞTİ

Benfica ile sözleşmesi sona erdikten sonra Arabistan kulüpleri ile görüşen Rafa Silva'nın Al-Shabab ile anlaştığı söylenmişti. Ancak transfer sürecinin uzamasının ardından devreye Galatasaray girdi.

GALATASARAY, DEVREYE GİRDİ

Al-Shabab, Rafa Silva ile iki yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı ama Galatasaray'ın teklifi transferin yönünü değiştirebilir.

EN YÜKSEK TEKLİF AL-SHABAB'A AİT

Galatasaray, 3 yıllık sözleşme teklif ederken Al-Sadd ise ilgilenen kulüpler arasında. En yüksek teklif ise hala Al-Shabab'a ait.

Rafa Silva'nın yakın zaman içinde kararını açıklaması bekleniyor.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (4)

Adem 1 Ay Önce

Rafa Silva'yı alırsak 5.yıldızın kulpundan tutarız...gereksiz 7-8 adam alacağımıza 2-3 süper adam almamız lazım...Bu futbolcuyu kaçırmayalım sayın başkan...tam bizim ihtiyacımız göre...

Misafir 1 Ay Önce

Doğru diyon da paraya gider bu adam gelmez

Ahmet gundogdu 1 Ay Önce

Sayın başkan ise yaramayan topçular alıp boşa para harcamak doğru olmaz 4 tane iyi adam alın kesin Avrupa'daki ses getiririz Helenistik silfayi alırsanız muhteşem bir transfer yapmış olursunuz tsk ler iyi çalışmalar

Cem durgut 1 Ay Önce

Rafa Silva Galatasaray Spor kulübüne hayırlı olsun diyebilirim bu adam bir harika inşAllah Galatasaray da forma giyecek ... DURSUN ÖZBEK DURMAYACAK VE ALACAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.