"Erden Timur'un yüzünü bile görmek istemiyorum, kesinlikle gelmesin"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'da Erden Timur ile ilgili yaşanan bir kriz daha ortaya çıktı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, düzenlediği basın toplantısından görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Erden Timur'un bu açıklamaları sonrasında Başkan Dursun Özbek'ten sürpriz bir çıkış geldi.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, yaşanan olayın detaylarını aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK, 'YÜZÜNÜ BİLE GÖREMEK İSTEMİYORUM' DEMİŞ

"Bu söyleyeceklerim teyitlidir. Bugün normal programda Erden Timur'un da Cumhurbaşkanı ziyaretine gidecekmiş böyle planlıymış ama Dursun Özbek, 'Yüzünü bile görmek istemiyorum, kesinlikle gelmesin' demiş."

"DAHA SONRA ERDEN TİMUR REDDEDİYOR"

"Geç saatte İbrahim Hatipoğlu, Erden Timur'u aramış ve Dursun Özbek'in bu sözlerini iletmiş. Daha sonra telefonlar kapatılıyor. Yöneticiler, birlikte resim vermenin kendileri açısından önemli olacağını söylemiş. Dursun başkan 'Tamam gelsin o zaman' demiş. Sabah, İbrahim Hatipoğlu tekrar arıyor, Erden Timur'a söylüyor, bu sefer Erden Timur bu teklifi reddetmiş." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (31)

Cevo 4 Hafta Önce

Başkan çok yanlış yaptın sen ne kadar nankör biriymişsin erdem sayesinde koltuğunu sağlamlaştırdın tabi işin bitti.Bizde bu saatten sonra seni görmek istemiyorum.Yanındaki bazı fenevlilerle nekadar başarılı olacaksın.Erdem Timur gelene kadar futbol benim için bitmiştir.

Ozan Kayalı 4 Hafta Önce

Dursun Özbek neden böyle bişe söylemiş? en önemli olan kısmı eksik haberin

Adem 4 Hafta Önce

SAYIN BASKAN KIMLERİN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORSUN....GS'Lİ GÖRÜNEN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARI MI, FENERE HABER UÇURAN ALİ KOÇ'UN GS'Lİ CASUSLARINI MI, ESREF BEY'IN DEDİĞİ GİBİ KOLTUK İÇİN HER HALTI YİYEN ASALAKLARI MI GÖRMEK ISTIYORSUN....SAYIN BASKAN TARAFTAR SİZE ÇOK KIZGIN...BU KAFAYLA GİDERSENİZ IKİ YILI DOLDURAMAZSINIZ...AMA OLAN GS'YE OLUR...BİR AN ÖNCE DOSTUNU VE DÜŞMANINI TANI...YANINDAKİ ADAMLARI DOĞRU SEÇ... DOST GIBİ GÖRÜNEN SİNSİ INSANLARA DIKKAT ET....ERDEN BEY BİRAZ DİNLENDIKTEN SONRA GİT GÖNLÜNÜ AL VE TAKIMIN İÇİNE SOK....YOKSA YARIN BİR DE BAKMIŞSINIZ Kİ BAŞKANLIK SİZE DE KALMAMIŞ....CEVRENDEKİ KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLAR YÜZÜNDEN SİZİ DE KAYBETMEYELİM...

Ahmet Topal 4 Hafta Önce

Dursun bey bu tavrını seçimden önce gosterseydi ya.erden timuru satanı Galatasaray camiası nasıl satıyordu..demekki kendi namına başarıya doymuş Dursun bey erdem timurun sayesinde

Eflatun sarıkoç 4 Hafta Önce

Dursun Özbek bizde seni başkan olarak görmek istemiyoruz cimbom hiçbir partinin arka bahçesi olamaz

Cengiz 4 Hafta Önce

Bu ne kibir yahu... Çok ararsınız çok. Bir yere nifak girdi mi oradan bir şey olmaz bu sezon çok zor

Tümer Aykut 4 Hafta Önce

Bizde artık Dursun özbegin yüzünü bile görmek istemiyoruz. Kıskançlıktan Erdemi harcadılar.yaziklar olsun.

Hamza kapıkiran 4 Hafta Önce

Erden Timur yoksa bizde yokuz 50 yıllık Galatasaraylıyım olarak söylüyorum....dursun Özbek gitsin

Haluk Kul 4 Hafta Önce

Dursun Özbek bu saatten sonra derhal istifa etmelidir bir Galatasaray taraftarı olarak ne Dursun Özbek i nede onun yönetimini artık istemiyorum.

Ferhat SEZGİN 4 Hafta Önce

Bunu sen istedin başkan,Fenerbahçe'nin 20. Şampiyonlugu hayırlı olsun.Boyle oluncada bir daha o klibin ne kapısına nede tribününe gidebilirsin.

Mahmut Tuncel 4 Hafta Önce

Son Özbek seni başkan yapan kim? Ahdi vefayı unutmamalısınız Bu sözleriniz GS a malıyla canıyla ruhuyla kişiliğiyle hizmet eden birine olmamalıydı Bizler TAC ailesi olarak sizi kınıyoruz Erden Timur kimdir yanında arkasında kimler var iyi araştırınız Ağzınızdan çıkan çıkacak laflara dikkat ediniz.

Ahmet Bilge 4 Hafta Önce

Çocuklar gibi kavga etmeyi bırakın artık..yoksa hükümet Kayyum ataması yapacak

Murat Çetin 4 Hafta Önce

Dursun Özbek Zafer sarhoşluğu içersinde..! Bu seçimde Başkanlığa aday olmamalıydı ! Erden Timur başkan adaylığını hak eden taraftı. !!

Zeki kılıçaslan 4 Hafta Önce

Dursun oraya Erdem timurda yakışırdı hiç utanmadınızmı Erdem tumur olmadan gittiniz yazık sizlere

Mutlu k. 4 Hafta Önce

Hep böyle olur zaten; birileri gece gündüz çalışır, her türlü fedakarlığı yapar ve başarılar gelir. Sonra birileri Bu başarıyı getireni hazmedemez, başarının üzerine çöker başarının mimarını alt eder. Sonra kazanılan her şeyi heba eder. Tarih hep bu örneklerle doludur.

Soner 4 Hafta Önce

Sevgili Başkan Senin yüzünü görmek istemediğin kişi Milyonlarca taraftarın kırmızı Çizgisi.Sapla samanı karıştırmayın

Kepez 4 Hafta Önce

Bir gün anlarsın nasıl bir insan kaybettiğini D.Ö

Sefa Aksu 4 Hafta Önce

Sayın Dursun başkan, Erden Timur GS için çok değerlidir, yaptıkları ortadır, kesinlikle harcanacak bir isim değildir. GS başarısı için gerekirse ayağına gidip gönlünü alın ve mutlaka yönetime alın. Yoksa 25.ci şampiyonluk hayal olur, taraftarda size sırtını döner.

S.G 4 Hafta Önce

Başkan kedi ekibini imha etin senin korkun nedir galasaraylı yiğit olur sen neyin korkusunu yaşıyorsun senin yanında kimse olmaz erdem beyden özür dilemek çokmu zor güçlü ol güçlü kal biz Galatasarayız

Ahmo 4 Hafta Önce

Galiba birileri gs a fitneyi yerleştirmiş galiba şampiyonluk hayal olacak buyuk ihtimalle futbolcularin bazisi moralsiz olacak

bir insan 4 Hafta Önce

Bu yasta vefasızlık örneği oldu Dursun bey yazik o insanin ( milyonlarca taraftarın ) hem gönlünü hem güvenini kırdın ..Umulur ki bu halin GALATASARAYA zarar vermesin

Vahit 4 Hafta Önce

Dursun By o koltukta oturarak G.S yönetilmiyor yöneticide olunmuyor

İbrahim 4 Hafta Önce

Yazıklar olsun Dursun Başkan. Şampiyonluk sevincini bile tam olarak yaşatmasın. Sen dahil Erden Timur'un başarılarını kıskandığım. Şahsi ihtiraslarınız uğruna Galatasaray'a ihanet ettiniz. Yazıklar olsun size.

Muhtesem Okur 4 Hafta Önce

Yonetim krizi nedeniyle 25. Sampiyonluk hayal oldu. 2024-2025 yili şampiyonluğu F.Bahçe'ye hayırlı olsun..

Mustafa Ülkar 4 Hafta Önce

F.B. nin basarısızlığı Erden Timur gibi bir adam olmamasıydı, simdi Acun Ilıcalı var. Bizimkiler ayağına sıkıyor. Durante Ozbek yaslı bir adam, eli kolu olan adamı kıskanclık yuzunden harcamak yanlıs. Bu kafa ile F.B. bu sene bize fark atar Dursun Baskan da kalamaz.

Yürü git 4 Hafta Önce

Abdurrahim Albayrak gibi adamdı. Harcadılar. Özellikle Ali Koç'un yaygarasiyla harcandı. Şampiyon oldunuz doğru dürüst sevinemediniz. Her sezon sonunda olduğu gibi yine fener konuşuluyor. Neden acaba? Beceriksizsiniz.

Oğuz ÖZTÜRK 4 Hafta Önce

Dursun bey sen iki maç kötü sonuç al bakalım senin yüzünü kim görecek... Bunuda biz göreceğiz taraftar olarak...

AHMET KAYA ADANA 4 Hafta Önce

BAŞKAN YANLIŞ YAPTIN SENLE KADER BİRLİĞİ YAPMIŞ İNSANA BÖYLE DAVRANMAMALIYDIN RESMEN SATTIN ADAMI O SENİ BİR BABA OLARAK SEVİYORDU SEN MEVKİM BOZULACAK VE YANINDAKİ YANDAŞLARINLA BİRLİK OLUP YEDİNİZ ADAMI AMA BURASIDA SANA KALMAZ SENİN BİRŞEY YAPMAN LAĞZIM ERDEM BEYİ TEKRAR YUVAYA DÖNDÜRMEN GEREK

Özer Oktay 4 Hafta Önce

Erdem bey o kadar naif ve kibar bir insanki,bu ayak oyunlarına alet olmak istemeden en medeni hakkını kullanıp istifa etti,Galatasaray'a emeklerinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum, gönlümüzdeki başkan odur,zaten gerçeği içinde çok uzun sürenin geçeceğini tahmin etmiyorum,selamlar

Serdar 4 Hafta Önce

Resime bakıyorum işe yarar birtek adam yok orda olmazı gereken tek adam erden timur beleşciler

Emrah Aktas 4 Hafta Önce

Sevgili GS lilar. Bu çirkin kin dolu düşünceleri artık atın kafanızdan. Artık takımla butunleselim. İnsanlar gidici takım kalıcıdır. Erdem beyi bizde seviyorduk. Ancak kişiler yüzünden takım yipratilmasin.İnaniyorum ki bu yöneticilerimize Erdem bey kadar bu işi basariyla yapacaklardır. Bize düşen testek ve tam destek olmalıdır. Gerisi teferruattir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.