Serhat Akın: "Galatasaray'dan ayrılmak istiyormuş, seni hangi takım alır?"

Galatasaray haberleri

A Milli Takımımız'ın Polonya'ya 2-1 mağlup olduğu hazırlık maçında Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla eleştiri alan isimlerden biri oldu.

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde

"KAFANI BİRAZ KALDIR"

"Kerem Aktürkoğlu'nu çok etkisiz gördüm. Hücumda bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bir türlü o yaratıcılık sağlanamadı. Kafanı biraz kaldır kardeşim. Böyle yaparsan olmaz. Senin yerine Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy oynasın daha iyi."

"ELEŞTİRDİĞİM ZAMAN BANA KIZDILAR"

"Galatasaray maçlarında Kerem Aktürkoğlu'nu eleştirdiğim zaman bana kızdılar. Çünkü fizik kalitesi iyi değil. Hemen kendini bırakıyor, faul ya da penaltı almaya çalışıyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN SÖYLEMEM"

"Mesela Barış Alper Yılmaz için aynı şeyi söylemem. Adam boğuşuyor, koşuyor, rakibiyle fiziksel temas halinde. Ben gerçekten anlamadım."

"AVRUPA'DA HANGİ TAKIM ALIR?"

"Bu Kerem Aktürkoğlu'nu Avrupa'da hangi takım alır? Onu da göreceğiz. Güya Galatasaray'dan ayrılmak istiyormuş." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (15)

Gören göz 3 Hafta Önce

Onun oynadığı futbolun yarısını oynmadin trol sen şampiyon GS uzak dur ağzına alma

Zihni Kutlar 3 Hafta Önce

Serhat'ın futbolculuğu da buraya kadar işte! Kerem'in sorununun top kontrolü olduğunu bile farketmemiş bence. Ne fizik kalitesi?!

Hayali 3 Hafta Önce

Ya sendeki bu gs düşmanlığı ne ya serhatmısım zerzavatmısın

Gurko 3 Hafta Önce

Doğru söylüyor

Cemal Gül 3 Hafta Önce

Sanane

Mst 3 Hafta Önce

Ya sen onu bunu bırakta futbol oynuyor olsan nerede olurdun ya da bu seneki fb ya da gs de ilk 11 yapabilirmiydin sen buna cevap ver. Evet Kerem kötü ama kabul et senden de iyi be

Ihsan 3 Hafta Önce

Ya serhat oynadığın yılları da biliyoruz

Aslan cimbom 3 Hafta Önce

Serhat sen keremi eleştirecek ne kapasitede ne onun gibi iyi bir topcusun olmadiğin futbol karyerinden belli.sifir bir adamsin sen git Survivor. Yorumculuk yap orası yakisirsana

Erdal. 3 Hafta Önce

Sen. Kendini. Ne. Sannediyon. Kereme. Laf. Soyluyon

Yusuf Erünsal 3 Hafta Önce

Kerem aktürkoğlu başka takımda ilk onbire bile giremez serhat akın doğru söylüyor

Yusuf 3 Hafta Önce

Kerem ın birtakım eksikleri, yanlışları olduğu doğru ama çok yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmez. örneğin sürati, çalımları, şutları çok iyi. Zaten eksiklerini giderse Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynar. Sonra Serhat sen kimsin ki böyle üst perdeden yorum yapıyorsun. Sen Kerem ın dengi misin? At gibi koşmaktan başka ne yaptın. Senin dengin birzamanlar İorfa vardı o da senin gibi anca koşardı.

Yusuf Erünsal 3 Hafta Önce

Lik şampiyonluğunu herzaman alırsın önemli olan şampiyonlar liginde final onmamak 2000 senesinde UEF kupasını aldığımız sezon gibi okan haça ona göre yap transferleri elbette linkde önemli önemli olan şampiyonlar liginde final oynayıp kupayı almak gerçek Cimbomlu

İsmail bakırcı 3 Hafta Önce

Serhat efendi kerem senden başarılı yine boş boş konuşmaya başladın yazık ediyon kendine

Memoli 3 Hafta Önce

SER AT BAK FAZLA UĞRAŞMA G.S.İLE VE TOPCULARİYLA HELE Kİ KEREM İLE HİÇ UĞRAŞMA.SEN KİMDİN Kİ KEREM İ ELESTİRİYORSUN

Ali veli 3 Hafta Önce

Seni yıllarca fb de oynatan zihniyet keremi havada kapar. Futbola Daha üç senede senin senelerce veremediğin katkıları vermiş birinin nereye gideceğini ancak sen merak edersin. Ne yapacaksın ? Havaalanına gidip valizlerini mi taşıyacaksın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.