Serhat Akın: "Galatasaray'dan karşılık gelmesi gerekiyor, şimdi göreceğim"

Galatasaray haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet yeni sezonda daha da yüksek seviyeye çıkacak.

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U ŞİMDİ GÖRECEĞİM"

"Bu ülkede Rijkaard, Zico, Jesus gibi hocaların futbol anlayışını sorgularsın ama Jose Mourinho'ya kimse bir şey diyemez. Bu adam Winner. Galatasaray'da Okan Buruk'u şimdi göreceğim. Hakemlerle hep didişiyordu. O kırmızı kartları, penaltıları Jose Mourinho'nun gözlerinin içine bakıp nasıl verecekler? Artık herkes kendine çeki düzen verecek."

"GALATASARAY'DAN KARŞILIK GELMESİ GEREKİYOR"

"Fenerbahçe'nin gündemi, Galatasaray'ın şampiyonluğunu geçti. Aziz Yıldırım, Ali Koç, Jose Mourinho ve başkanlık seçimleri çok konuşuldu. Galatasaray'dan karşılık gelmesi gerekiyor."

"GALATASARAY TARAFTARI BİR REAKSİYON BEKLİYOR"

"Galatasaray'da sıkıntılar var diyorlar. Erden Timur gitti, yerine başka isimler geldi. Taraftar, bir reaksiyon bekliyor."

"BELKİ DAHA KALİTELİ TRANSFERLER YAPACAKLAR"

"Galatasaray, belki Fenerbahçe'den daha kaliteli transferler yapacak, bunu bilemeyiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleri olacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (25)

Barış Cehiz 3 Hafta Önce

Ah be kardeşim. İşiniz gücünüz Galatasaray. Sen kendi takımınla ilgili konuşsana. Neden hep Galatasaray'dan bahsediyorsunuz. Mourinho dediğiniz adamın sistemini dünyada çözmeyen kalmadı artık. Winner dediğiniz adamın kaç takımdan kovulduğunu saysana bi. Yeter artık bu Galatasaray ezikliğiniz. Yeter.

Ziyaretçi 3 Hafta Önce

Çık korktuk valla adamın kaç senedir kupası yok önce onu sorgula sonrada kendi transferleri ne bak ya sizi küçükken gsliler mi kovaladı.?

Ömer 3 Hafta Önce

Dedi Tescilli Şikebahçenin travmatik ezik taraftarı... Hakemlerle puan alanı görmek için aynaya baksa yeter, bu algı ve haram puanlar Şikebahçenin tarihi gerçeği...

Tahsin Artokça 3 Hafta Önce

Tüm fenerli ler in tedaviye ihtiyacı var. Uzun söze gerek yok.

Ezikler konuşulma ihtiyacı... 3 Hafta Önce

GsLi

Bako 3 Hafta Önce

Sen Morünyosuz, İsmail Kartalla son dakikalarda hakemşerin FB' yi ipten aldıklarına bak. Bu sezon en fazla kim kollanmış ona bak. Morunyonun iteklerine cevap verebilecekmisin ona bak. Sen Hiddinge sahip çıkamadın Morunyoyuda görecez. FB onunda tazminatını verip gönderrmek zorunda kalmasın. Ali Koç sırf rejime karşı oldugu için FB başkanı onu unutmayın. Zaten ben başkan oldugum için FB' yi bakan yapmazlar diye kendi söyledi. Aksi halde Ali Koç' n FB başkanlıgına falan ihtiyacı yok. Morunya falan hikaye geçin bunları.

Yusuf Yılmaz 3 Hafta Önce

Bu Galatasaray kompleksi ancak mezarda biter.

Salı anli 3 Hafta Önce

Evet serhat bey şimdiden bir fb li olarak hakemleri etki altına almak istiyorsunuz tipik bir fb.li gibi morunyo çıkıp top oynamıyor

Yılmaz Yıldırım 3 Hafta Önce

Akın yorum yapmış güya şindi O.Buruğü gorecekmişde yok hakemlerle nasıl didişiyormuşta yok Morinyonun gözünün içine baka baka nasıl konusacakmısta ne var Morinyoda ilahmi kendisi Akın efendi nasıl 80küsür milyonun gözünun icine baka bska tarafli sallı yorsa Okanda Morinyonun gözunun ıçine baka bzka söyler bu kadsr büyutmeyin ha FB ye geldi diye çeneniz füstüyse kimler geldi kimler geçti FB den hiç fark etmez isyersen sende futbola başla siraya sendr gir Akın efendi aloooooo

Gurko 3 Hafta Önce

GS ne büyük takimmissin adamlar başkan seçiminde hoca getirmede her yerde GS den bahsedecekler illa

İlyas yılmaz 3 Hafta Önce

Galatasaray yıllardır veriyor bunların cevabını ama anlamıyordanız napalım. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsunuz. Bunlarda yorumcuyum diye öte beri laf atmaktan yaptıkları başka bişey yok.

Gs 3 Hafta Önce

Gs kadar taş düşsün başınıza.baskanindan , td ne, yöneticisinden, yorumcusu na kadar hepsinin ağzında gs.ne derin yaralar açmış gs sizde , e tabi 19 ya 23 pek hazmi kolay değil.

Faruk demir 3 Hafta Önce

Serhat işin gücün Galatasaray yıllardır fenerle baş etmesini bilir sen merak etme kendi takimina bak kendi takımını eleştir Mourinho nün ne olduğunu herkes biliyor geçmişi tazminat larla hatırlandı bu kadar gözünüzde büyütmeyin 1 yıl geçmeden morinho yu eleştirmeye başlarsiniz göreyim sizi siz bu kafayla 10 yıl daha şampiyon olamazsiniz

Emrah Usta 3 Hafta Önce

Sen kendini gör önce neredesin okan hoca nerede, algıcı başkanla hakem kararlarını değiştiremeyince Morinho ile mi yapacaksınız bunu yani, hakemlere baskı yaparak onların hür iradelerini engelleyerek kararlarını mı değiştireceksiniz şikeci olduğunuzu ima ediyorsunuz doğrunun yerine sizin istediğinizmi olsun

Semih Turkmen 3 Hafta Önce

Galatasaray boyle buyuk bir camia rekabet iki tarafli olan birseydir bir sene biri diger sene digeri konusulur 20 senede 9 sampiyonluk almis bir galatasaray rekabet ediyor denilen rakip takimin baskan ve baskan adaylari bile malzeme yapmis kendince bu sene onlari gecicez diyorlar siz kendinizi kaybetmissiniz biri koc holding yonetim kurulu baskani sokak kabadayisi gibi hareketler sivasa mac kaybet konyaya mac kaybet suclusu galatasaray size nasil bir yara birakmis bu galatasaray agzinizdan dusurmuyorsunuz bizi golgede biraktiklarini dusunenlere son sozumuzdur biz sokak kabadayisi gibi kibirlenmeyiz biz galatasarayliyiz karakterimiz geregi basariya doygunluktandir sessizligimiz avrupada kupa istiyoruz sevinc bize budur he siz yine federasyon kupasina talip olun belki kazanirsiniz-)))

Berdan can 3 Hafta Önce

Sen ne zavallı bir insansın meslektaşın vatandasin basarisiz olsunda fenev sampiyon olsun pehh turk teknik direktörlüğü bitmis bu adamlar yüzünden desem.

Metin Selçuk 3 Hafta Önce

Havada uçan ördeğe şarap açmaya devam edin. Hiç değişmeyeceksiniz. Şampiyonu siz unutturmaya çalışsanız da nafile. '24' aklınızda kalmaz belki diye seneye parmak hesabı yapar 5'i unutmazsınız.

Şinasi 3 Hafta Önce

FBlilerin bu sayfalarda ne işi var? Kendi kulüplerinin ilgilenmediği adamlar bueada gündemde kalmak için konuşuyorlar. Bırakın artık şunları.

akif0410004@gmail.com 3 Hafta Önce

Lig başlamadan ağlamaları başladı

Nirvana 3 Hafta Önce

Serhat,bak kardeşim üzülerek söylüyorum ki bu morinho bitik!!!Sen de biliyorsun ama dile getiremezsin.Seneye bir yıldız daha takar yolumuza bakarız anlı şanlı Galatasaray olarak.Ha siz fb liler de morinhonun tazminatını konuşursunuz aha da bu günü yaz bir kenara.

Sedat Erdoğan 3 Hafta Önce

Bize Avrupa da bir başarı getirsin yeter Türkiye otomatik şampiyonluk gelir. Çünkü Avrupa da oynanan futbol Türkiyenin önünde maalesef

Adem 3 Hafta Önce

Bu GS sizin gözünüzü ne kadar korkutmuş Serhat....Ne diyeyim....Şinanay da yavrum şina şinanay...gözünüzü sevsin GALATASARAY....

İbrahim 3 Hafta Önce

Geçen yılda jesus geldiğinde aynı şeyler söylenmişti, fenerin ezikleri başladı yine, morinyo yu neden Avrupa ligleri almadı, seneye oda jesus ligine gider

İbrahim 3 Hafta Önce

Fenerbahçe liler mayısa kadar söz sizin mayısta 25.şampiyonluğu ve gerçek 5.yıldızı göreceksiniz

F.C 2 Hafta Önce

Fb'lilerin çoğu şizofrenik , kendi kendilerine FB , GS'ın Şampiyonluğu yok sildi,yok gündemi değiştirdi vs. 24 oldu kamiller

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.