Levent Tüzemen'den flaş sözler! "Salah, duysa futbolu bırakır"

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldu. Levent Tüzemen, maçın ardından sert eleştirilerde bulundu.

Levent Tüzemen'den flaş sözler! "Salah, duysa futbolu bırakır"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu.

Tüzemen’in açıklamaları şu şekilde:

-AKLI YETMEYENLER BANA SALLIYOR-

"Galatasaray'ın yenilgisi Fatih Terim'in kadro mühendisliğinin iflas ettiğinin belgesidir. Aklı yetmeyenler de bana sallıyor. Ben çünkü 5 Dünya Kupası görmedim, ayağımıza top değmedi. Çünkü televizyonda da atari oynadık."

-YUNUS ADANA'DA, BARIŞ ALPER YEDEKTE-

"Galatasaray takımı, Fatih Terim'in yeteneklerini dile getirdiği 21 yaşındaki Yunus'u Adana Demirspor'a veriyor. 1,5 milyon Euro verip Barış Alper'i ‘Ya tutarsa’ diye alıyor ve kenarda oturtuyor. Galatasaray'ın malı olan Yunus 2 tane atıyor, Barış Alper oynamıyor.”

-GALATASARAY’A ATILMIŞ KAZIKTIR-

“Galatasaray, 2 tane Rumen oyuncu almış, iyi gözle baktık, ‘Cicaldau iyi frikik atıyor’ dedik daha göremedik. Morutan, 2 tane gol attı, aynı vuruştan yapmaya çalıştı, olmadı. ‘Popescu'yla Hagi önerdi’ dediniz. Allah aşkına ben onlara soruyorum; onlar bunları takımlarına alır mı? Bunlar Galatasaray takımına atılmış kazıktır.”

-İKİSİ DE GALATASARAY’DA GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ ORTA SAHA-

"Oyundan çıkan Berkan 1 metreye pas atamıyor. 37 yaşındaki adamı geçemiyor. Taylan, 25 yaşında. Bu iki orta saha bu zamana kadar Galatasaray'da gördüğüm en kötü orta saha.”

-ORASI KORİDOR OLDU-

“Yedlin'e Aanholt'a sinirlendi, Ömer Bayram oynuyor. Hep söylüyoruz, Ömer Bayram'dan sol bek olmaz, orası koridor oldu. Tanıdığı bildiği Yunus'tan yemediği çalım kalmadı."

-GALATASARAY, BÖYLE BİR KALECİYLE YOLA ÇIKAR MI?-

"Galatasaray'ın yedek kaleci İsmail Çipe olmaz. Birinci golde ‘ofsayt’ dediniz, adam terse yatıyor ya öyle gol oldu. Galatasaray, böyle bir kaleciyle yola çıkar mı? Oyuncuların sahada mücadeleleri var, acemice, beceriksizce bütün maçlar. Mohamed'in pozisyon almakta sıkıntıları var.”

-SALAH DUYSA FUTBOLU BIRAKIR-

"Ben dedim ki, “Galatasaray'ın 4 milyon Euro’su varsa bunu harcamasın, daha iyi bir santrafor bulmaya harcasın, buna yatırım yapmasın.” Ukalalar onu yere göğe sığdıramıyor. Mohamed Salah'ın halefiymiş bir de. Salah, duysa futbolu bırakır.”

-SIĞINACAK KİMSE YOK-

"Bu kadro mühendisliğinin sorumlusu kimse artık çuvaldızı kendilerine batıracak. Bu maçta hakem yok, VAR da yok, kimse kusura bakmasın. Sığınacak kimse yok.”

-SİZ ŞAMPİYONLUK KADROLARINDA YER ALDINIZ-

"Burak Elmas, Başkan seçildin, ben de gazeteci olarak size oy verdiğimi de yazdım. Siz şampiyonluk kadrolarında yer aldınız, transferleri Faruk Süren yaptı. Sonrasında Ünal Aysal transferleri yaptı, ondan sonra da Dursun Özbek yaptı. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz."

-GALATASARAY’IN GELECEĞİNİ YİYORSUNUZ-

"Avrupa'da yol aldı belki ama kalitesi becerisi ligde oynamaya yetmiyor. Avrupa'da alanı daraltıp oynatmıyorlar ve kazanıyorlar. Bu Galatasaray'ın geleceğini ‘Bu takımla kuruyoruz’ diyorsanız bence kusura bakmayın Galatasaray'ın geleceğini yiyorsunuz. Fatih Terim'in takımlarında ne zaman yediği attığından fazla olmuş, bırakın bu işleri."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 11:37
YORUM EKLE