Uğur Meleke: "Real Madrid deplasmanında gol ve asist yapıyor, teknik ekibi etkileyemiyor"

Galatasaray'ın Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Uğur Meleke, Yunus Akgün ile ilgili Galatasaray teknik heyetini eleştirdi.

Uğur Meleke: "Real Madrid deplasmanında gol ve asist yapıyor, teknik ekibi etkileyemiyor"

beIN SPORTS yorumcusu Uğur Meleke, Adana-Demirspor-Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Meleke'nin açıklamaları şu şekilde:

-OKAN KOCUK ELEŞTİRİSİ-

"Okan Kocuk, Galatasaray'ın gündeminde. İsmail Çipe, performansıyla parmak ısırttı yine! Okan, Bu sene Giresunspor'da parlamış bir oyuncu değil. Geçen sezon Muslera yokken 11 maç oynadı. 11 maçın 5'inde gol yemedi. Dün Selçuk Hoca, 'Yunus sezon başında gitmek istedi' dedi... Sen gitmek isteyen herkesi gönderiyor musun? Galatasaray'sın sen. Yunus'u tutmak istesen, tutamaz mısın? Okan'a, 'Muslera sonrası planım sensin' desen, kalmaz mı?"

-YUNUS AKGÜN ÖVGÜSÜ-

"Yunsu Akgün, yeni bir oyuncu değil... 2018-19'da Galatasaray'da ciddi şans bulmuştu. Şampiyonlar Ligi'nde de süre almıştı. Türkiye Kupası'nda 6 gole etki etmişti. Böyle bir sezonun ardından, kendisini U19 takımında buldu. U19 liginin altını üstüne getiriyor. Yetmiyor U19 Şampiyonlar Ligi'nde, Real Madrid deplasmanında gol ve asist yapıyor. Yetmiyor U19 Milli Takım'da iyi işler yapıyor ama Galatasaray teknik ekibini etkileyemiyor."

-MAÇIN HİKAYESİ BU-

 "Sormak lazım Galatasaray'a. Yunus'un fizik ve mental olarak gelişmesi lazımsa, Morutan'ın da gelişmesi lazım. Rumen liginden 3.5 milyon Euro'ya transfer edip, geliştirmeye çalışıyorsun. Romanya'dan 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiğin sağ açığın topu kaptırıyor, senin Adana Demirspor'a kiraladığın sağ açık o süper golü atıyor, 5 dakika sonra bir gol daha atıyor. Maçın hikayesi bu." 

Kaynak: beIN SPORTS

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 14:50
YORUM EKLE