Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray hiç beklemiyordu, muhtemelen 5 gün sonra..."

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi geride kalırken yaşanan olaylar ve sonrasında yapılan açıklamalar gündem olmaya devam ediyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray hiç beklemiyordu, muhtemelen 5 gün sonra..."

Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HİÇ BEKLEMİYORDU"

"Fenerbahçe galibiyetini Galatasaray hiç beklemiyordu. Hatta bazı yorumcular bu maçın farklı biteceğini düşünüyordu. Galatasaray hem skor olarak hem de oyun olarak yenildi. Böyle olunca bir anda panik oldular ama panik yapacak bir şey yok. Galatasaray yine şampiyonluk yarışında büyük favori. Muhtemelen 5 gün sonra şampiyon olacaksın ve tur atacaksın."

"HAZMEDEMEYENLER VAR"

"Galatasaray'da bu mağlubiyeti hazmedemeyenler var. 3-4 gün önce dünyanın en iyi hocalarından birisi olacak denilen Okan Buruk hedef tahtasına konuldu. Çünkü 10 kişi kalan Fenerbahçe'ye karşı hiçbir hamle yapamadı. Takımı reaksiyon veremedi. Ancak bu Okan Buruk'un genel performansının kötü olduğunu göstermez. Aynısını İsmail Kartal için de söylerim."

"DURSUN ÖZBEK, NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTMAMIŞ"

"Dursun Özbek'in basın toplantısında enteresan açıklamaları vardı. Ünlü filozof Emmenauel Kant gibi çok iyi konuştu. Dursun Özbek, Anadolu çocuğu olduğu için ilginç ve profesyonel anlamda benzetmelerde bulundu. Yok bal, yok sirke... Nereden geldiğini unutmamış."

"ERDEN TİMUR DOĞRU YAPTI, TEBRİK EDİYORUM"

"Dursun Özbek'in tek hatası Ali Koç'a yönelik Erden Timur üzerinden laf çakmasıydı ama Erden Timur doğru yaptı. Erden Timur'u tebrik ediyorum. Dursun Başkanın önünde hatasını düzeltti."

"GALATASARAY TARAFTARINA  VE FUTBOLCULARA BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM""

"Galatasaray taraftarına kesinlikle bir şey söylemiyorum. Çünkü derbi maçlarda su olayları her zaman olur. Herhangi bir sakatlığa veya yaralamaya sebebiyet vermediler. Galatasaraylı futbolcular için de kötü bir şey söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 01:48
YORUM EKLE