Abdülkerim Durmaz: "Icardi etkisini gölgede bırakabilir, ikonik bir isim geldi"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabete dünyaca ünlü isimlerin girmesi bekleniyor.

Abdülkerim Durmaz: "Icardi etkisini gölgede bırakabilir, ikonik bir isim geldi"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Jose Mourinho üzerinden Okan Buruk ve Mauro Icardi kıyaslaması yaptı.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"AYAR VERECEKSİN"

"Benim futbol görüşüm şu... Futbol sadece taktik tahtası, teknoloji ya da sistemden ibaret değildir. Yeri geldiği zaman saha dışında hakemle oynamayı bileceksin, medyaya da ayar vermeyi bileceksin. Sana sorulan soruları manipüle edeceksin."

"YIRTIK OLACAKSIN"

"Okan Buruk'u görüyoruz hakemlerin yanından ayrılmıyor. Yaptığı açıklamalar birbirini tutmuyor ve buna inananlar oluyor. Onun hocası Fatih Terim çıktı, şampiyonluk maçında rakip yedek kulübesine geçip futbolcu yumrukladı ve şampiyon oldu. Üstüne kendisine verilen cezalar tartışma konusu oldu. Eğer Okan Buruk ve Fatih Terim yapıyorsa Mourinho da bu toplara girer ve yapar. Çünkü bizim ülkemizde efendi, sakin olmak yaramıyor. Yırtık olacaksın. Burası Belçika, Hollanda Ligi değil."

"ICARDI ETKİSİNİ GÖLGEDE BIRAKABİLİR"

"Galatasaray'da görüyoruz, çocuklar Mauro Icardi'nin peşinden ayrılmıyor, kendisine tapıyorlar. İmza töreninde Jose Mourinho'ya çocukların ve gençlerin ona sevgi göstermesi de gözlerden kaçmadı. Mauro Icardi'den sonra böyle ikonik bir isim gelmiş. Hatta Dünya futbolunda en büyük isimlerden birisi. Icardi etkisini gölgede bırakabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 01:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 1 ay Önce

Apo, buldunuz kendinize bir çatlak adam,... varın avunun...siz zaten her sezon kendi kafanızda bir hayali kahraman yaratıp onunla avunuyorsunuz...sene sonunda da gerçeklerle yüz yüze kalıp ağlıyorsunuz...siz bu kafayı bırakmadıgınız sürece daha çok SON HAFTA TRAVMALARINI yaşamaya devam edeceksiniz...Göreceksiniz bu adam önüne gelen herkesle kavga edecektir...Türk futbol iklimi Morinho'ya göre değildir...İlk devreyi bile tamamlayabileceğini tahmin etmiyorum...fener, yine bu sezon ağîr bir travma yaşamaya hazır olsun....

Burhan Çeper
Burhan Çeper - 1 ay Önce

Jesus'da dünyada yaşayan 5 büyük teknik direktör diye gelmişti paket oldu... Çocuklar her yerde İcardi'nin gol sevincini yapıyor Mourinho'nun neyini yapacak çocuklar hangi hareketini taklit edecek saha kenarında çıldırmalarını mı? Teknik direktörden çocuklara ikonik isim çıkmaz Beyaz futbol beynini bulandırmış.

Mehmet
Mehmet - 1 ay Önce

Sanki Mourinho çıkıp oynayacak Fenerbahçe de piyasada ne kadar ayarsız varsa toplanmış

Serkan keleş
Serkan keleş - 1 ay Önce

Ağzınızdan kıskançlık akıyor resmen

Kral54
Kral54 - 1 ay Önce

Kıskançlıktan çatlayacaklar resmen şampiyonluğu gölgede bırakma peşindeler herzamanki gibi ve en iyi yaptıkları şey kendilerine göre))))

Mustafa
Mustafa - 1 ay Önce

Mourinho çocuklar neden sevsin çocuklar güzel iyi performansı iyi olan futbolcuyu severler benim bildiğim kadarıyla bu hep böyle olmuştur dünyada bunun örneklerini saymakla bitmez çocuklarımız güzeli severler her zaman olduğu gibi

Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 1 ay Önce

Çocuklar saha içinde top oynayanı örnek alır, kenardaki antrenörü değil. Hiç mahalle arasında ya da halı sahada formasında antrenör ismiyle oynayan çocuk gördünüz mü? Memlekette neredeyse her kurum ve kişi borç batağındayken Icardi, Jesus, del Bosque vs adamlar milyonlarca € bizim cebimizden çıkan vergilerle getiriliyor ve yurdum insanı buna deliler gibi seviniyor. Tam bir basiretsizlik, vurdumduymazlık, cinnet hali insanımızın yaşadığı! Neymiş tanıtım yapıyormuş?! Tanıtımı dün gece kızlar ABD'yi yenip dünya 1.liğini devam ettirerek yaptı zaten...

Baba fingo
Baba fingo - 1 ay Önce

10 hafta sonra ismaili getirirler yine.