Abdülkerim Durmaz: "Kadıköy'de tepki görecek, küfürler edilecek, o sesler kulağımda çınlıyor"

Şampiyonluğun ardından Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu kez de küfür polemiği yaşanıyor.

Abdülkerim Durmaz: "Kadıköy'de tepki görecek, küfürler edilecek, o sesler kulağımda çınlıyor"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'A BUNU HEP HATIRLATIRLAR, NOT ALMIŞTIRLAR"

"Okan Buruk'un küfür görüntüleri talihsizlik değildir. Herkes yaptığı işle tarihteki yerini alır. Başarılarından çok, sergilediğin hareketler konuşulur. Gölge gibi hayatını takip eder ama tabii ki biz olaylara farklı bakıyoruz. Eğer kendi camianı şampiyon yaptıysan taraftarın sana hiçbir şey demez. İnsanların bir kulağından girer, diğer kulağından çıkar. Ancak senden olmayanlar bunu sana hep hatırlatırlar. Rakip taraftarlar not almıştır."

"KADIKÖY'DE OKAN BURUK'A KÜFÜRLER EDİLECEKTİR"

"Önümüzdeki dönemlerde kendisi Kadıköy'de bir tepki görecektir, küfürler edilecektir. Şu anda o sesler kulağımda çınlıyor."

"BİR TEK ENAYİ BEN MİYİM?"

"Bana 'Kendi futbolcun Mert Hakan Yandaş'a ahlaksız diyebilecek misin?' diyorlar. Bir tek enayi ben miyim? Sen şortunu gösteren futbolcuna, basın toplantısında 'Onu çekme, bunu çek' diyen hocana, rakip soyunma odasına gidip adam döven futbolcuna bir şey demiyorsun da ben Mert Hakan Yandaş'a ahlaksız mı diyeceğim?"

"BEN AĞZIMI AÇMAM"

"Hepsini geçtim, al işte Okan Buruk'un küfürleri taze ve kendi hocanın yaptığının yanlış olduğunu söyle. O yüzden ben ne Mert Hakan Yandaş'ın yaptığına ne de Okan Buruk'un sözlerine ağzımı açarım. Herkes bu toplara girer, kendinden olanlar da hiçbir şey söylemez, kimsenin de başkalarını sorgulama hakkı yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 21:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 1 ay Önce

Senin takımın ligden çekilecekti ya hani.aliçonun d.gününü kutlamışlardı.o gün organize bir şekilde,senin başkanın olacak o madamda hatta Ali Sami Yen e ve tüm gs ye küfür ederlerken;laaaa bıraktım kulak çınlamasını.vijdanlarınız da sızladı mı?hele bi söyle Abdiiiiii....

Zafer
Zafer - 1 ay Önce

Fenerbahçe taraftarı ilk defa küfür edecek sanki, küfür etmedikleri tek bir maç yok, PFDK'nın cezalarına bak Abdul.

Ttt
Ttt - 1 ay Önce

Merak etme aynen iyade ederiz

Gs'li
Gs'li - 1 ay Önce

Olmuş bitmiş olayı niye kaşıyıp duruyorsun yani sen de gündemde kalmak için lüzumsuz işlerin peşindesin. Aklına gelmeyenin aklına getiriyorsun küfür etmeyi küfür etmeyi unutmayın demek gibi bir şey. Maalesef kültür seviyemiz çok düştü en güzel şeyleri söylese yine küfür ediyorlar. Tasvip etmiyorum videoyu da görmedim. Yapay zekayla da her şeyi yapmak şu an mümkün

A. Çakmak
A. Çakmak - 1 ay Önce

Ülkemizde sağduyulu ve futboldan anlayan yorumcu sayısı bir elin parmak sayısını geçmez. Her TV kanalında köşeler, takımların militan yandaş yorumcuları tarafından tutulmuş ve adamlar Milyonlarca euro paraya para demeden futbolu katlederek izleyicileri kışkırtıyorlar.Adamlar hem kasap hem cellâtlık yapıyorlar.

Galatasaray saray
Galatasaray saray - 1 ay Önce

Abdülkerim ilk önce futbolcuyken
Yaptıklarına bakacaksın.cok mu terbiyeli adam mı ki kime mana verecek