"Acun Ilıcalı, Erden Timur'un rakibi olacak"

Galatasaray ve Fenerbahçe, gelecek sezon için de büyük bir rekabet yaşayacakmış gibi gözüküyor.

"Acun Ilıcalı, Erden Timur'un rakibi olacak"

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, GÖREVE DEVAM EDECEKTİR"

"Başkan Dursun Özbek'in Sportif A.Ş. listesinde Erden Timur, göreve devam edecektir. Erden Timur, geçen gün yaptığı açıklamayla anlaşamadığı noktalara değindi. Dursun Özbek ve yanındakilere mesaj ulaşmıştır. Orada birkaç yönetici var ve Erden Timur'u istemiyorlar. Belki de Erden Timur, o yüzden Yönetim Kurulu'na giremedi."

"ACUN ILICALI, ERDEN TİMUR'UN RAKİBİ OLACAK"

"Ali Koç, Fenerbahçe'de başkanlığa devam ediyor. İsmail Kartal olmayacak, yabancı bir hoca gelecek. Yönetiminde Acun Ilıcalı olacak ve birkaç futbolu bilen adam yer alacak. Selahattin Baki'yi yönetime almayacak. Acun Ilıcalı, Erden Timur'un rakibi olacak."

"GALATASARAY'A KARŞI BÜYÜK ADAMLIK YAPTI"

"Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray taraftarına karşı büyük adamlık yaptı. On binlerce taraftar kendini Rams Park'ta hissetti."

"OKAN BURUK, FATİH TERİM DEFTERİNİ KAPATTI"

"Okan Buruk, artık Fatih Terim'in halefi oldu ve defterini kapattı. Önümüzdeki sene başarısız da olsa kolay kolay görevinden alınmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 15:40
YORUM EKLE