Ahmet Çakar: "Ali Koç gidip Jose Mourinho'yu getirdi, o zaman Galatasaray'a..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet gelecek sezon daha da artacak.

Ahmet Çakar: "Ali Koç gidip Jose Mourinho'yu getirdi, o zaman Galatasaray'a..."

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI VE HAMLELERİ TUTARSIZ"

"Ali Koç, 'Bu ligin sportif gerçekçiliği yok' diyor. O zaman İsmail Kartal'ı niye gönderdin? Adam 99 puan topladı, en çok golü o attırdı. Gittiniz Jose Mourinho'yu getirdiniz. Şimdi ne kadar maaş ve tazminatı olacağını göreceğiz. Ligin değeri yoksa neden bu toplara girdiniz? Yine tutarsız açıklamalar ve hamleler."

"O ZAMAN GALATASARAY'A LAF ATMAYACAKSINIZ"

"Fenerbahçe, Jose Mourinho ile kalmayacak, istediği adamları da alacak. Üstelik epey para çıkacak. Hakem, TFF falan o zaman bunları geçin. Siz kendinizi şampiyon ilan ettiğiniz kadroyu bozuyorsunuz. O zaman Galatasaray'a laf atmayacaksınız. Erden Timur'a, Okan Buruk'a bir şey söylemeyeceksiniz. Demek ki onlardan daha iyi olma eğilimine girdiniz."

"ICARDI'Yİ GEÇMEK İSTİYORSUN"

"Lukaku ve Lewandowski diyorlar. Senin aldığın Edin Dzeko, geberik dediğimiz Mauro Icardi'den daha az gol attı. Haliyle Icardi'yi geçmek istiyorsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 18:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 1 ay Önce

İcardi gerçekten kendini kasmıyor. Biraz zorlasa 40 gol atar.

Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 1 ay Önce

Ali Koç Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin bireyi olarak herşeyi elde etmeye alışmış biriyken FB'nin başında bir türlü sampiyon olamayıp başarısız sezonlar geçirdikçe saçma sözler söylemeye, "dıj güçler" safsatasına sıgınmaya, hırsına ve öfkesine hakim olamamaya başladı. Jesus, Koku, Pereira, Kartal vs hepsi başarısız ve gitti ama O hala aynı masallarla ortamı gerip mağdur edebiyatına devam ediyor. Mourinho yeni bir del Bosque vakası olmaya aday bence.

Gören göz
Gören göz - 1 ay Önce

FB tehdit şantajı aos YAPMASAYDİ bugün 70-75 puanı vardı kimse kimseyi kandırmasın

Selçuk Gündüz
Selçuk Gündüz - 1 ay Önce

Ali Koç Fenerbahcenin önündw olduģu müddetce Fenerbahce ṣam piyon olamaz.Olamayacağınıda ligin 3. Gaftasında söylemiṣtim ve olamadıda.Ali Koç bence iṣine baksın.Futbol Onun iṣi değil.Adamın iṣi her zaman huzursuzluk yaratmak.G.S Fener macına gelmeyip F.B macı kazanınca G.S nin Stadına gelmekde neyin nesi.?

Ali çelik
Ali çelik - 1 ay Önce

Geberik. Lafı söyleyene yakışır

Alp
Alp - 1 ay Önce

Ali başkan yurtici başarı federasyon degisimiyle gelir bunu zaten biliyor. Amaç Avrupa'daki başarı. Avrupadan kupa getirmek.

Ali Koç
Ali Koç - 1 ay Önce

Yalnisin var Federasyona karsi mecbur bir tik daha gelismek icin yapilioyr bunlar

Adem
Adem - 1 ay Önce

Cok bos yaklasim simdi dünya medyasi takib edecek yapsin o hakemler o hatalari yapsin tff yanli yönetimi bakin uefa fifa nasil baski uygulayacak.