"Ajax, Galatasaray ile anlaşmak üzere! Transfer kısa süre içinde bitecek"

Galatasaray'ın milli yıldı Kerem Aktürkoğlu'nun bu yaz bir Avrupa takımına transfer olması bekleniyor.

"Ajax, Galatasaray ile anlaşmak üzere! Transfer kısa süre içinde bitecek"

2020 yılında Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, geldiği günden bu yana gösterdiği performansla kazanılan iki şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

25 yaşındaki yıldız futbolcunun bu yaz döneminde Galatasaray’dan ayrılmasına artık yüksek ihtimal olarak bakılıyor.

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Kerem Aktürkoğlu kısa süre önce menajer Erkut Söğüt'le yollarını ayırarak Merih Demiral'ın menajeri Cenk Melih Yazıcı ile anlaşmıştı. Cenk Melih Avrupa'ya yaptığı önemli transferlerle dikkat çekmişti.

AVRUPA KULÜPLERİ PEŞİNDE

Galatasaray'a Erzincanspor'dan gelen ve son 4 sezonda yaşanan 2 şampiyonlukta büyük katkıları olan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri, Galatasaray'ın kapısını çalıyor.

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

25 yaşındaki yıldız futbolcunun Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Avrupa formak istediği öğrenildi.

REAL SOCIEDA TEKLİF YAPTI

Önceki günlerde İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad, Kerem için Galatasaray'a ciddi bir teklifte bulunduğu ifade edilmişti.

AJAX GİRİŞİMLERİNİ HIZLANDIRDI

Alanyaspor ve Karagümrük'ün eski teknik direktörü Farioli'nin başına geçtiği Ajax, halihazırda ilgisinin bulunduğu Kerem Aktürkoğlu için girişimlerini hızlandırdı.

GALATASARAY İLE ANLAŞMA ÜZERELER

Ciddi bir teklifle gelen Ajax’ın Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Kerem’in Ajax’a transferinin kısa süre içinde bitmesi bekleniyor.

24 GOLE ETKİ ETTİ

Bu sezon şampiyonlukta önemli bir role sahip olan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'da 54 maçta görev alarak, 15 gol 9 asistlik katkı yaptı.

Kaynak: Ömer Necati Albayrak / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 15:52
YORUM EKLE