Alex de Souza, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor! Yüksek maaşı sorun oldu!

Antalyaspor, Yurt içinde ve yurt dışında yoğun bir kaleci arayışı içinde bulunurken gündemine Galatasaray’dan Günay Güvenç geldi.

Alex de Souza, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor! Yüksek maaşı sorun oldu!

Sözleşmesini tamamlayan Helton Leite’yi yeni anlaşma konusunda ikna edemeyen ve Brezilyalı eldivenle yollarını ayıran Antalyaspor’da transfer gündeminin zirvesinde kale bölgesi yer alıyor. 

ALEX DE SOUZA İÇİN ÖNCELİK KALECİ TRANSFERİ

Teknik Direktör Alex de Souza’nın transferine ayrıca önem verdiği kale bölgesi için yurt içinden ve yurt dışından pek çok isim değerlendirmeye alınırken, henüz somut bir adım atılamadı.

GÜNAY GÜVENÇ GÜNDEME GELDİ

Antalyaspor’un transfer gündemine gelen isimlerden birisi de Galatasaray forması giyen Günay Güvenç oldu. Fernando Muslera’nın ardında fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki kaleciyle temas kurulurken, Kırmızı Beyazlılar ilk etapta aradığını bulamadı. 

MAALININ YÜKSEK OLMASI ENGEL

Tecrübeli eldivenin Galatasaray’dan aldığı yüksek maaş ve Akdeniz ekibinde yaşanan ödeme sorunlarının transferin önündeki engel olarak dikkat çekildi. Sarı-Kırmızılılar ile 2 yıllık daha anlaşması bulunan deneyimli eldiven yıllık yaklaşık 1 milyon Euro kazanıyor. 

2 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Fernando Muslera’nın ardından 2’nci kaleci pozisyonunda yer alan Günay Güvenç’in Sarı Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

5 MAÇTA OYNADI

Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkarak, 390 dakika sahada kalan deneyimli kaleci, kalesinde 5 gol gördü. 2 mücadelede ise rakiplere geçit vermedi.

Kaynak: Koray Geçgel / Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 12:49
YORUM EKLE