Ali Ece: "Galatasaray'ın orta sahasına cuk oturur, diğeri de Real Madrid'den Camavinga gibi"

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanırken görüşme yapılan isimler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ali Ece: "Galatasaray'ın orta sahasına cuk oturur, diğeri de Real Madrid'den Camavinga gibi"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde: 

"GORETZKA, GALATASARAY'IN ORTA SAHASINA CUK OTURUR"

"Leon Goretzka'nın gerçek tabirde bir Alman disiplini var. Çok iyi profesyonel. Galatasaray'ın orta sahasına cuk oturur. Bayern Münih, Hollywood gibidir, magazinsel olaylar çok görürüz ama Goretzka öyle bir adam değil."

"FOFANA, CAMAVINGA GİBİ"

"Monaco'dan Fofana da acayip bir orta saha. Real Madrid'li Camavinga gibi. Oyunu iki yönlü oynuyor. Torreira'nın önüne koy, oynar ama Sofyan Amrabat öyle değil. Çünkü saf bir 6 numara, çok teknik değil. Galatasaray'ın Felipe Melo gibi kesiciye ihtiyacı yok çünkü zaten orada Lucas Torreira var."

"BISSAKA, SACHA BOEY ETKİSİ YARATIR"

"Wan Bissaka, yüksek maaş alıyor çünkü Manchester United forması giyiyor. Galatasaray böyle bir adamı getirecekse mali şartları göz önünde bulundurmalı ama gelirse de Sacha Boey etkisi yaratır. Atletik, hırslı, kolay kolay sakatlanmıyor, sert ikili mücadelesi var, basit top kaybetmez. Tek eksisi ise Premier Lig'de istikrarı yoktu çünkü hücum yönü çok iyi değil."

"OĞUZ AYDIN, İYİ BİR TRANSFER OLUR"

"Galatasaray, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın ile ilgileniyor. Sen Oğuz Aydın'ı getireceksen demek ki Kerem Aktürkoğlu gidiyor. Kanatlarda Hakim Ziyech ve Barış Alper var. Wilfried Zaha ve Tete de yedek oturuyor. Nasıl olacak? Ekonomi açısından iyi bir transfer olur çünkü seneye yabancı sayısı 14'ten 12'ye düşüyor. Rotasyonda elini rahatlatır. Galatasaraylılar 'Yeni Tarık Çamdal' olur düşüncesine kapılmasın. Olmaz! Bu adam yetenekli ve kendini hep geliştiriyor. Fizik ve kondisyonuna da bakıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 19:25
YORUM EKLE