Ali Ece: "Galatasaray parası neyse verip transfer etsin, sonra keyfine baksın"

Galatasaray'ın sağ bek transferi konusunda gündemindeki isimlerle görüşmeler sürüyor.

Ali Ece: "Galatasaray parası neyse verip transfer etsin, sonra keyfine baksın"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"BISSAKA İYİ Kİ DE OLMAMAIŞ"

"Galatasaray, Manchester United'ın sağ beki Aaron Wan-Bissaka ile ilgileniyordu ama olmamış diyorlar, iyi ki de olmamış. Bu adama 15 milyon Euro bonservis verilmez. Benzerleri Fransa Ligi'nde dolu. Gerek yok."

"LORENZ ASSIGNON DA OLMAZ"

"Rennes'ten Lorenz Assignon'un adı geçiyor. Ben buna da 'Olmaz' diyorum. Çünkü çok fazla hücumcu. Geriye dönüşlerde problem yaşıyor. Sana sezonda 10 küsür asist yaptırabilir ama bir o kadar da gol yedirebilir. Komple sağ bek oyuncusu değil. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak ve defansif yönü iyi olmayan adamla nasıl başarılı olacaksın? Artık amacın sadece ligde şampiyon olmak değil."

"DOUE'Yİ AL, KEYFİNE BAK"

"Galatasaray, Rennes'ten Guela Doue'yi de istiyor. Bu oyuncuyu al ve keyfine bak. Parası neyse verin, yeni Sacha Boey olur. Çünkü bu adam Okan Buruk'un isteklerini yüzde 100 karşılar. Hızlı, çevik ve kuvveti var. 21 yaşında olduğu için oyun görüşü zayıf ama onu da zamanla geliştirir. Önüne Barış Alper Yılmaz'ı koyarsan uçak gibi kanadın olur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 02:39
YORUM EKLE