Ali Ece: "Galatasaraylılar dalga geçti ama haklılar, tebrik ediyorum ve dakika 87'de..."

Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Ali Ece: "Galatasaraylılar dalga geçti ama haklılar, tebrik ediyorum ve dakika 87'de..."

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER, İLKOKUL TAKIMINA KARŞI OYNAYAN LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİ GİBİ"

"Barış Alper Yılmaz'ın öyle bir fiziksel üstünlüğü var ki ilkokul takımına karşı oynayan lise son sınıf öğrencisi gibi. Başta Okan Buruk dahil gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Genç yaştaki James Milner'ı bana hatırlatıyor. O da hocasının görev verdiği her bölgede iyi performans gösterirdi."

"MERTENS, EINSTEIN GİBİ KALIYOR"

"Dries Mertens, Süper Lig'deki rakipler karşısında ortalama zeki futbolcular karşısında Einstein gibi kalıyor. Kritik anlarda sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Takımını sırtlıyor."

"3 FUTBOLCU SAZI ELİNE ALDI, BARIŞ ALPER DE EKLENDİ"

"Galatasaray'da bu sezonki tansiyonu yüksek ve kritik maçlarında 3 futbolcu sakinlik konusunda sazı eline aldı; Hakim Ziyech, Mauro Icardi ve Dreis Mertens... Bunların arasına bir de fizikli, patlama gücü yüksek Barış Alper Yılmaz girince sonuç kendiliğinden geliyor. Dakika 87 veya 88'di, 'Galatasaray atacak' 2 dedim, 2 dakika sonra gol geldi."

"ALİ KOÇ İLE DALGA GEÇTİLER"

"Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Çok zekiler; çünkü 'Ali Koç Başkan, Galatasaray şampiyon' tezahüratında bulundular ve dalga geçtiler. Haklılar, çünkü bu sezonki hataları işi bu noktaya getirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 22:33
YORUM EKLE