Ali Koç: "Biz 1 sene görüştük, Galatasaray aldı, transfer çalımıdır"

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan transfer rekabetiyle ilgili Ali Koç'tan açıklamalar geldi.

Ali Koç: "Biz 1 sene görüştük, Galatasaray aldı, transfer çalımıdır"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Hbaertürk TV'de Wilfried Zaha ve Tete transferileri hakkında konuştu.

Ali Koç, Galatasaray'ın transferleri yapış şekliyle ilgili göndermede bulundu.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA İLE 1 SENE GÖRÜŞTÜK, BİR ÇALIM"

"Biz Wilfried Zaha'yla 1 sene görüştük. 8.5 milyon Euro maaşta bıraktık biz. Çalım mı çalım ama biz o rakamlara imza atmadık. Zaha'nın KAP'a bildirilen rakamına bak, gerçeklere bak, siyahla beyaz kadar farklı."

"TETE İÇİN 'OLMAZ' DEDİK"

"Bize 'Tete ve menajeri burada, akşam gelip görüşmek istiyorlar, maça gelmek istiyorlar' dedi. 'Sakın gelmesinler' dedim. Ertesi gün görüşmek istediler, tamam dedik. Enteresan bir menajeri vardı. Annex 7 diye bir şey var, 30 Haziran'a kadar başvururlarsa Rusya'da Ukrayna'da oynayanlar, kiralık gidebiliyorlar. Şöyle böyle anlattılar. Durun^^ dedim, Shakhtar'ı aradım. Böyle böyle bir adam geldi^^ dedim, 30 Haziran'ı kaçırdılar, 7 Temmuz'da başvurdular' dedi. Biz 'Olmaz' dedik. O kadar."

"OYUNCULARI NASIL ALDIKLARINI BİLİYORUZ"

"Galatasaray'ın aldığı oyuncuların nasıl alındığını biliyoruz. Bir kere rekabeti etkiliyor tüm bunlar. Sen onun vergisini vermiyorsun. Sponsor var deniyor, sponsorun adı yok. Takım aşkı olur dersin, bir imza olur onu da görmedik bir yerde. Rekabet açısından bakıyoruz tüm bunlara." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet Kaya
Cevdet Kaya - 3 hafta Önce

Ali Koç senin iddiaların gs bağlamaz sen iftira atıyorsun ama aziz yıldırım jose mourinho görüştüm kendi icin yıllık 15 milyon euro istedi ali koç derken sen çok mu durustsun ki gs çamur atiyorsun. Senin elinden aldık mı şampiyonluğu aldık ne kadar sikebahceli varsa aglattik mi aglattik. Ne kadar size çalışan takımları dağıttık mi dağıttık sende yüz yok ki utanmadan tekrar aday oluyorsun sen aday ol.ki biz 5. Yıldızı 25 şampiyonluğu senin zamanında alalim

M. Ecmin
M. Ecmin - 3 hafta Önce

Ali sen kendi takımına bak GS den sanane sen futbolcuları sattığın gerçek değerleri açıkla

Aslan pençesi 1905
Aslan pençesi 1905 - 3 hafta Önce

Ne oldu? Arap Ali! Sen schmanzki için yapmadın mı? Galatasaray bankalar Birliği'nden çikacak. Erden Timur geri dönecek.

Alperen
Alperen - 3 hafta Önce

Aziz Yıldırım' dan 15 isteyen Mourinho ne olduda Ali Koç sana indirim yaptı sana gelince herşey doğru yolunda başkasına gelince yanlış değil mi

Alper
Alper - 3 hafta Önce

Sen Mourinho ya 10,5 milyon deyince normal ama bir başkası deyince yanlış her zaman daima tek doğru sensin Ali Koç. Senin yaptığın gibi belli bir orandan sonra sponsorlar devrededir.

Can
Can - 3 hafta Önce

Çamur atmak işleri güçleri

Bülent_41
Bülent_41 - 3 hafta Önce

Diye buyurmuş, 20'ye alıp KAP'a 10 bildirmeye alışan kuşçu alicabbar

Cancan
Cancan - 3 hafta Önce

Konuşmaktan işini yapamıyor