Ali Koç: "Fenerbahçe 102 puan alsa, rakibe 103 puan aldıracaklardı, Beşiktaş da malum takıma karşı..."

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yine şaşırtmayan açıklamalar geldi.

Ali Koç: "Fenerbahçe 102 puan alsa, rakibe 103 puan aldıracaklardı, Beşiktaş da malum takıma karşı..."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"102 PUAN ALSAK GALATASARAY'A 103 PUAN ALDIRACAKLARDI"

"Olağanüstü bir sezon geçirdik. Fenerbahçe kötü bir sezon geçirdi diyen biri varsa o iyi niyetli değildir. Fenerbahçe bugün 102 puan alsa, rakibe 103 puan aldıracaklardı."

"SİSTEMİ BİR KEZ DAHA YENEMEDİK"

"Böyle bir tabloyu herhangi bir Fenerbahçeliye sezon başında çizseydik, altına imza atar ve 'Biz şampiyonuz' derdi. Herkesi yendik, rakiplerimizi yendik ama sistemi bir kez daha yenemedik."

"90 PUAN BARAJI İKİ KEZ AŞILMIŞ"

"Bugüne kadar 90 puan barajının kaç kez aşıldığını biliyor musunuz? 1980'lerin sonunda iki sezon arka arkaya aşılmış. Bir kere Fenerbahçe, bir kere Galatasaray... Onun dışında 90 puan alınan başka bir sezon yok."

"TÜNELİN UCUNDAKİ AYDINLIK ÇOK PARLAK"

"Daha iyi yapabileceğimiz şeyler olabilirdi. Arzu ettiğimiz noktaya geldik mi, gelmedik. Ama bizim hiçbir zaman Fenerbahçe'ye bilerek, isteyerek bir yanlışımız olmadı. Bundan sonra da olamaz. Bundan sonra tünelin ucundaki aydınlık bize göre çok parlak, çok aydınlık."

"BEŞİKTAŞ, MALUM TAKIMA KARŞI BAHSEDERDİ"

"Beşiktaş şerefli ikinciliklerden bahsederdi. Kimden bahsederdi? Bizden mi, Trabzonspor'dan mı, Başakşehir'den mi? Malum takıma karşı bahsederdi. Benzer bir dönemi de ne yazık ki biz şu an yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 21:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa cetin
Mustafa cetin - 1 ay Önce

Bulmuşsun malları salla gitsin 6 senedir baskansin 2 sinde galatasaray haksız şampiyon oldu diyelim peki kalan 4 sezon noldu..benim ufkumu anlamadınız diye göreve geldin ufkun çamur deryası çıktı.. sen koca şirketleri böyle yöneten müdürlerin olsa çoktan koymuşsun.. ama haklı olduğun tek yer var memlekette kural olsa spor sahalarına bile giremezsin. Yazık parasıyla şımaran çocuk gibisin

ADEM
ADEM - 1 ay Önce

MALUM TAKIMIN BAŞKANI, BU KORKU SİZE YETER DE ARTAR DA...BİZ SİZİN MALUM TAKIMIN BAŞKANI OLARAK DEVAM ETMENİZDEN MEMNUNUZ...SİZ KALDIKÇA BİZ DAHA ÇOOOOK YILDIZLAR TAKARIZ....SİZ DE AVAL AVAL BAKARSINIZ...

GS li akil
GS li akil - 1 ay Önce

Fanatizm ve holiganizmin zirvesinde gezinen güzide rakip kulup başkanı bu sefer Gobels metotları uygulayarak bu iki güzide kulup arasına düşmanlık tohumları ederek Türk futboluna,sporun dostluk ve kardeşlik ilkelerine zarar vermektedir.Basarisizligini GS camiasının olmayan ayak oyunlarına bağlayarak gercekte sahsi projeksiyon mekanizmasını dile getirmektedir.Ruh sağlığı konusunda tıbbi tedavi alması kaçınılmaz görünmektedir.

Rafael
Rafael - 1 ay Önce

Acınası...

Türkay Şenyaman
Türkay Şenyaman - 1 ay Önce

Valla bu adamın bu kadar olabileceğini düşünemezdim... Gerçekten müthiş senarist ve her söylediği ile zavallılaşıyor... Allah akıl fikir versin...

GS- 1905
GS- 1905 - 1 ay Önce

Başkanlık ömrünü masal anlatarak geçiriyor,yazık çok yazık.

Kral 54
Kral 54 - 1 ay Önce

Sizin şerefli 2 lik dediginizi 1952 de Beşiktaş'a karşı lisanssız futbolcu oynatarak Beşiktaşı şampiyon yaptığınızda o bahsettiğiniz şerefli 2 liği biz yaşadık sayenizde

Sinan gs
Sinan gs - 1 ay Önce

Sana bu koyrük acısı yeter iftiralarına devam et 2 liginlede kendini avut