Ali Koç: "Galatasaray armasını ben yaptıracağım, zararı da karşılayacağım"

Galatasaray’ın Kalamış Tesisleri’nin girişindeki armanın Fenerbahçe üyeleri tarafından sökülmesi sonrasında devreye Ali Koç girdi.

Ali Koç: "Galatasaray armasını ben yaptıracağım, zararı da karşılayacağım"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında her geçen gün daha da tırmanan gerilimin son adresi Kalamış’tı ve istenmeyen olaylar yaşandı.

KALAMIŞ'TA MEŞALELER ATILDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçim çalışmaları kapsamında kongre üyeleriyle Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya gelirken hemen bitişikteki sarı kırmızılı kulübün Kalamış Tesisi’nde 80 kişilik şampiyonluk yemeği vardı. İki grup arasında gerginlik yaşandı, meşaleler atıldı.

GALATASARAY ARMASINI YERİNDEN SÖKTÜ

Ali Koç’u dinlemeye gelen Fenerbahçe taraftarı Galatasaray tesislerinin girişindeki sarı kırmızılı armayı yerinden söktü.

ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Gece bitiminde ise Başkan Ali Koç’tan örnek bir davranış geldi.

Galatasaray Kalamış Tesisleri’ne gecenin ilerleyen saatlerinde giden Ali Koç, hasar tespiti için orada olan sarı-kırmızılı idareci Bora Bahçetepe ile de görüştü.

Ali Koç, yönetimler arasındaki gerginlik ne seviyede olursa olsun armaya saygısızlığın kabul edilemez olduğunu söyledi.

"ZARARI KARŞILAYACAĞIZ, ARMAYI YAPTIRACAĞIZ"

"Yaşananlar için özür diliyorum. Arma, bayrak gibi değerler kulüplerin kutsalıdır; Galatasaray arması neyse bizim için Fenerbahçe arması da odur. Sizin stadınızda da bayrağımıza dokunulduğu için tepki göstermiştik. Zararınızı karşılayacağım, armayı da ben yaptıracağım” dedi.

Kaynak: İrfan Yirmibeş / Sözcü

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar Falay
Serdar Falay - 1 ay Önce

Gölge etme başka ihsan istemez. Bu olayların sorumlusu sensin. Sen GS nin mabedini basarsan onlarda yapar..

ergün güner
ergün güner - 1 ay Önce

ya şu toplumu germeyin zaten büyük sorunlarımız var

Mustafa Yeşilyurt
Mustafa Yeşilyurt - 1 ay Önce

Bu cinnet hali bir son bulsun Ali Koç asil davranışta bulunmuş bundan sonra kibarlıkta yarış olsun

Cemal Şahin
Cemal Şahin - 1 ay Önce

Galatasaray ismini duyunca psikolojik durumlara giren ezikler ordusu çok zavallısınız sizin zihniyetiniz para bizde biz herşeyi yaparız ne diyelim Allah büyük sizin eski başkanınız dedi proje Ali

Abidin türker
Abidin türker - 1 ay Önce

Ortamı bu kadar geçerseniz. Arkanızda toplanan kalabalıgın neler yapacagını tahmin bile edemezsiniz. Mümkünse arma yaptırma yerine kardeşlik dostluk içinde rekabet mesajı verin. TV de görüntülerimiz çok çirkçn, itici ve gerginlik yaratıcıdır

Ahmettopal
Ahmettopal - 1 ay Önce

Benim iyi bir Galatasaray taraftarı olarak çıkıp TV lerde Koç grubunun ürünlerine ambargo koymasını istiyorum .hiç bir Galatasarayli koclardan alışveriş yapmasin. Malum şahıs parasına güvenip böyle davranıyor.parasiz olsa bir hiccc kendi de biliyor