Ali Naci Küçük: "Galatasaray golcü oyuncuyla dün görüşme yaptı, alternatifi de Trabzonspor'da oynayan Onuachu"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanırken detaylar belli oluyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray golcü oyuncuyla dün görüşme yaptı, alternatifi de Trabzonspor'da oynayan Onuachu"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Rönesans Spor TV Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"IHAENACHO İLE DÜN GÖRÜŞÜLDÜ"

"Galatasaray yedek golcü alacak. Sıcak temas halinde olduğu isim, Kelechi Iheanacho. Bonservisi yok. Sözleşmesi sona erdi. Iheanacho ile dün görüşme yapıldı. İmza parası talebi var. Iheanacho'nun alternatifi de Onuachu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın bağlantıları iyi. Abdullah Avcı'nın da isteğiyle Onuachu'yu almak istiyorlar. 10-12 milyon Euro bandında bonservis isteniyor. Bir sezon daha kiralama düşüncesi var."

"GORETZKA BEKLENTİSİNE GİRMESİNLER"

"Galatasaraylılar, Goretzka beklentisine girmesin. Goretzka'nın Bayern Münih'ten aldığı ücret 20 milyon Euro civarında. Bayern Münih'in istediği bonservis ise 20-25 milyon Euro."

BARIŞ ALPER YILMAZ KARARI

"Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Barış Alper Yılmaz'a 25 milyon euro veya üzerinde bir teklif gelirse, Galatasaray bu teklifleri değerlendirecek."

"OKAN BURUK'UN SÜPER LİG'DEN İSTEDİĞİ TEK OYUNCU OĞUZ AYDIN"

"Galatasaray'ın ve Okan hocanın Süper Lig'den takip ettiği ve istediği tek oyuncu var. Oğuz Aydın... Galatasaray'ın teklifi 3-3.5 milyon Euro civarında. Alanyaspor'un isteği ise 5-6 milyon euro."

"WEST HAM, ZAHA İÇİN RESMİ TEKLİF YAPTI"

"Galatasaray'ın hedefi sıfır zararla Wilfried Zaha'dan çıkmak. West Ham, Galatasaray'a resmi teklif yaptı. Galatasaray 10 milyon euro bonservis istedi. Zaha'nın menajeri indirim istiyor."

"İLKAY GÜNDOĞAN KALACAK"

"İlkay Gündoğan, Hansi Flick'in yönetimindeki Barcelona'da bir yıl daha oynamak istiyor."

"IVAN ILIC, KOLAY TRANSFER DEĞİL"

"Torino'dan Ivan Ilic, Okan hocanın beğendiği bir oyuncu. 6-8 oynayabiliyor. Kolay bir transfer değil. 10-12 bandında bir bonvervis isteniyor. Amrabat, Rabiot ve McTominay de alternatifler arasında."

"KEREM, ÖNEMLİ TEKLİFLER ALIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu önemli teklifler alıyor. Suudi Arabistan'dan, Real Sociedad'dan... Ben Kerem'in ayrılma ihtimalini yüksek görüyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 12:11
YORUM EKLE