Ali Naci Küçük: "Okan Buruk istiyor ve telefonda bizzat görüştü, Galatasaray'a gelmek istiyor"

Galatasaray, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için transferde önemli hamleler yapıyor.

Ali Naci Küçük: "Okan Buruk istiyor ve telefonda bizzat görüştü, Galatasaray'a gelmek istiyor"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"HOJBJERG TRANSFERİNDE ÖNEMLİ MESAFE KAT EDİLDİ"

"Galatasaray, orta saha transferi için 10-12 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Pierre-Emile Højbjerg transferinde önemli mesafe kat edildi. Özellikle oyuncuyla alakalı. Temmuz'un ilk haftası gibi orta saha transferinin yapılacağını düşünüyorum."

"OKAN BURUK, SÜPER LİG'DEN İKİ GOLCÜ İSMİ VERMİŞTİ"

"Okan hoca zaten Süper Lig'den yedek golcü olarak iki isim vermişti. Biri Batshuayi, diğeri Onuachu. Batshuayi'nin maliyeti yüksekti ama makul seviyeye inince transfer tamamlandı."

"SAĞ BEK İÇİN MASADA 4 İSİM VAR"

"Galatasaray'ın sağ bek alternatifi için masada 4 isim var. Aaron Wan-Bissaka, Lorenz Assignon, Jonathan Clauss, Zeki Çelik…"

"KEREM AKTÜRKOĞLU BİR TERCİH YAPACAK"

"Galatasaray'da 'Barış Alper Yılmaz mı yoksa Kerem Aktürkoğlu mu gider?' tartışmaları vardı. Ben Kerem Aktürkoğlu gider düşüncesindeyim. Kerem Aktürkoğlu bir tercih yapacak. Para mı? Kariyer mi? Suudi Arabistan'dan ciddi teklif var. 8-10 katı... Ayrıca Real Sociedad istiyor."

"OKAN BURUK, OĞUZ AYDIN'LA GÖRÜŞTÜ"

"Okan hoca, Oğuz Aydın'ı istiyor. Hatta kendisiyle bizzat görüştü. Telefonda sık sık görüşüyormuş. Galatasaray, 4 milyon Euro + Halil Dervişoğlu'nu teklif etti. Oğuz Aydın da Galatasaray'a gelmek istiyor. Alanyaspor'un talebi şu an 5.5 milyon Euro." 

"TETE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR"

"Okan Buruk, Tete'yi kadroda düşünmüyor. Galatasaray ise oyuncudan para kazanmak istiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 10:09
YORUM EKLE