Aziz Yıldırım'dan Mauro Icardi cevabı! "Gerekiyorsa biz de alırız"

Fenerbahçe'de başkanlık için adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Galatasaray ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'dan Mauro Icardi cevabı! "Gerekiyorsa biz de alırız"

Fenerbahçe'de başkanlık için Aziz Yıldırım, yeniden aday olduğunu resmen açıkladı.

Aziz Yıldırım, basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Mauro Icardi sorusuna ve Kadıköy'deki serilerinin bozulması konusuyla ilgili de konuştu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"GEREKİYORSA ALIRIZ"

"Mauro Icardi'den dolayı çocuklar onun sevincini yapıyor, şarkısını dinliyor, Galatasaraylı oluyor. Onun gibi oyuncu alacak mısınız?" sorusu için Aziz Yıldırım; "Her kademe sırayla. Önce teknik direktör... Kadromuz iyi ama takviye lazım. Değerlerimizi satmamız lazım. Gelen teknik direktöre göre transfer yapacağız. Zamanında buraya Roberto Carlos geldi, aklımızda Avrupa yoktu. 'Başarılı olabiliriz' dedi. PSV, Chelsea, Sevilla gibi kulüpleri geçtik. O yüzden gerekiyorsa biz de alırız." dedi.

"SOYUNMA ODALARINA İNERDİK"

"Galatasaray derbilerinde soyunma odalarına inerdik ve futbolcuları motive ederdik. Galatasaray bizi Kadıköy'de yenemiyordu. Bütün seriler bozuldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Akyol
Mustafa Akyol - 2 ay Önce

Bence kan değisimi iyi olscak.Ali Koç bu kulubun borcunu indirdi sagolsun Euro bazinda borc yari yariya indi kur farkindan tl yuksek gozukuuor.Aziz vaskan sagolsun kukube tesisler kazandirdi.Biz kongre uyeleri ve taraftar artik sampiyonluk bekliyoruz ikiside tecrubelrndi eski gatalsri yapmayacaktir.Fenwtvahce icin kim hayirli ise o baskan olsun sen ben kavgasi bitsin Daim olan Fenerbahce dir