Berkan Kutlu: "Deli olduğumu düşünüyorlardı, Galatasaray'da bana ihtiyacı olduğunu söyledi"

Galatasaray forması giyen Berkan Kutlu, İsviçre basınına açıklamalarda bulundu.

Berkan Kutlu: "Deli olduğumu düşünüyorlardı, Galatasaray'da bana ihtiyacı olduğunu söyledi"

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Genoa'ya kiralanan Berkan Kutlu, Ocak ayında takıma geri dönmüştü.

Başarılı orta alan oyuncusu özellikle Fatih Karagümrük ve Konyaspor karşılaşmalarında attığı gollerle takımına hayat veren isimlerden biri olmayı başardı.

İsviçre'de doğan ve futbola da bu ülkede başlayan 26 yaşındaki oyuncu İsviçre basınına bir röportaj verdi.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"DELİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORLARDI"

"Futbola başladığı kulüp FC Monthey'deyken insanlar deli olduğumu düşünüyordu. Maçlarımı videoya alırdım. Okuldayken not defterimi bir kulübe imza atar gibi imzalardım. Her zaman büyük düşündüm, her zaman büyük hayaller kurdum."

"BANA NEREDEN GELDİĞİMİ HATIRLATIYOR"

"Burada dolaşmak, arkadaşlarımla yemeğe ya da yürüyüşe çıkmak bana iyi geliyor. İsviçre'de kendimi şarj edebiliyorum. Zaman zaman eskiden gittiğim buz pateni pistine antrenman yapmaya gidiyorum. Bu bana nereden geldiğimi hatırlatan bir sembol gibi. Hayatımın merkezinde futbol var. Futbol iyi gitmediğinde her şey daha karmaşık hale geliyor."

"OKAN BURUK, BANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

"Galatasaray'ın teknik direktörü bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Kasım ayından itibaren dönüş hazırlıkları yapıyorduk. Soyunma odasında önemliyim çünkü birkaç dil konuşabiliyorum. Sahada ise gerçek bir lider olabilmem için daha istikrarlı olmam gerekiyor."

"TÜYLERİMİ DİKEN DİKEN EDİYOR"

"Şampiyonluk maçında gol atmak inanılmaz bir şey. Bunu uzun süredir formasını giydiğim kulübümün formasıyla yapmak ise bir adım daha ötesi. Bunu konuşmak bile tüylerimi diken diken ediyor."

"TAKIM ARKADAŞLARIMIN YÜZDE 100  ARKASINDA OLACAĞIM"

"Bu biraz hayal kırıklığı kırıklığı yarattı ama bunu sezonun başlangıcının sezon sonundan daha karmaşık olmasına bağlıyorum. Ne olursa olsun takım arkadaşlarımın yüzde 100 arkasında olacağım.. Bugün tatilimin son günü. Kampa hazır olarak katılmak için kişisel programıma yeniden başlıyorum".

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2024, 19:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akman Sertkol
Akman Sertkol - 2 hafta Önce

Benim kendi kişisel görüşüm, berkan kutlu GALATASARAY da oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil.