Bülent Timurlenk: "Galatasaray 10 milyon Euro vermemeli, 1 yıl sonra sözleşmesi bitiyor ve bu halde bırakmışlar"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında yoğun bir gündem yaşanmaya başladı

Bülent Timurlenk: "Galatasaray 10 milyon Euro vermemeli, 1 yıl sonra sözleşmesi bitiyor ve bu halde bırakmışlar"

343 Digital Youtube kanalında Bülent Timurlenk, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO'DAN 25 MİLYON EURO KAZANAMAZLAR"

"Galatasaray’ın Zaniolo’dan 25 milyon Euro kazanabileceğine inanmıyorum. Fiorentina’nın teklifi 2.5 milyon Euro kiralama + 15 milyon Euro zorunlu satın alma. Galatasaray’ın isteğiyle arada 2.5 milyon Euro fark var. Aston Villa’nın kiraladığı ücret ve kalan kontratın amortismanına baktığında 17.5 milyon Euro'ya satarsan, iyi bir çıkış yapmış olursun."

"GALATASARAY, KEMERBURGAZ HAZIR OLMADAN FLORYA'DAN ÇIKMAMALI"

"Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in ısrarla sezonun Kemerburgaz'da açılacağına dair söylemi var. Görünene göre; orada son kapının üzerine yapıştırılacak etiket olana kadar Galatasaray'ın Florya'dan çıkmaması gerekiyor! Nedir yani? Bu kadar da acele olmaması lazım. Kimi transfer edersen et, Florya ruhu denen şey; elbette ki insanların yarattığı bir ortam ama Florya ortamından betonların olduğu, iki tane filenin bile olmadığı yere bir takımı getirip lige başlatırsan hiç hayırlı olmaz. Yumuşak geçiş yapmak lazım!"

"HER ŞEY OKAN BURUK'TAN GEÇMELİ"

"Okan Buruk, sadece çok maç seyreden çok oyuncu izleyen bir hoca değil. Başta İtalyan medyası olmak üzere birinci elden takip eden bir adam. Her şeyin Okan Buruk'tan geçmesi lazım."

"DOUE İÇİN 10 MİLYON EURO BONSERVİS VERİLMEZ"

"Aaron Wan-Bissaka için 4 milyon Euro Türkiye'de verilebilecek paralar değil. Guela Doue'nin kontratı 1 yıl sonra bitiyor, Rennes kontratını bu halde bırakmışsa hiç öyle 10 milyon Euro bonservis verilmez. Galatasaray'ın 5 üzerinde teklifle gitmesini manalı bulmam. Ayrıca elinde Dubois ve Kaan Ayhan varken Galatasaray'ın genç bir sağ bek alınacaksa satın alma opsiyonlu kiralık alınmasının taraftarıyım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 16:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 1 gün Önce

Zaniola'yı elden çıkarın, yoksa büyük bir zarar göreceksiniz. Adam zaten Galatasaray 'da kalmak istemiyor. Bırakın gitsin ve sezon hazırlıklarına topçu yetiştirin. Malûm takımlar hazırlıklarına başladılar bile.