Burhan Can Terzi: "Galatasaray transfer çalımı yapabilir, demek ki Fenerbahçe’nin görüştüğü biriyle görüşüyorlar"

Galatasaray'da transferde bazı isimler sır gibi saklanırken görüşmeler sürüyor.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray transfer çalımı yapabilir, demek ki Fenerbahçe’nin görüştüğü biriyle görüşüyorlar"

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Sportcell Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"TRANSFER ÇALIMI OLABİLİR"

"Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili bana hissiyat doğuyor. McKennie de olabilir. Bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var."

22 yaşındaki Sırbistan'lı orta saha oyuncusu Udinese forması giyiyor.

"DEMEK Kİ FENERBAHÇE'NİN GÖRÜŞTÜĞÜ BİRİYLE GÖRÜŞÜYORLAR"

"Neden 'Çalım kokusu var?' dedim? Galatasaray'ın Samardzic transferinde devreye gireceğini düşünüyorum. Böyle bir hissiyatım var. Yönetimle konuşuyorum, ‘Görüştüğümüz ismi veremeyiz’ diyorlar. O zaman kim olabilir? Demek ki Fenerbahçe’nin görüştüğü biriyle görüşüyorlar."

"EMİN BAYRAM KONUSUNDA BİTMİŞ BİR ŞEY YOK"

"Emin Bayram için '2,5 milyon Euro'ya anlaşma yok, 4 milyon Euro'luk teklif aldık' dediler. Bitmiş bir şey yok. Oktay Ercan, Icardi konusunda Galatasaray'a yardımcı olduysa karşılığı Emin'i bu kadar ucuza mı vermek olmalı? Böyle bir şey olabilir mi?"

"BU KADAR BÜYÜK YANGINI ANLAMAK GERÇEKTEN MÜMKÜN DEĞİL"

"Emin Bayram konusunda tepki doğru ama geçen sezon ilk transfer 12 Temmuz'da yapıldı. Ondan önceki sezon 9 Temmuz'da yapıldı. Bu kadar büyük yangını anlamak gerçekten mümkün değil. Geçen sene yaşanan Ndombele'den dolayı endişe edenlere de hak veriyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 18:21
YORUM EKLE