Cem Dizdar: "Galatasaraylı bazı futbolcular antrenmana çıkmıyor, böyle bir şey olabilir mi?"

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetin ardından eleştiriler devam ediyor.

Cem Dizdar: "Galatasaraylı bazı futbolcular antrenmana çıkmıyor, böyle bir şey olabilir mi?"

Habertürk yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Dizdar'ın açıklamalar şu şekilde:

"SENİN OĞLUNUN ORADA NE İŞİ VAR HOCAM?"

"Okan Buruk'un oğlu, yöneticiler kavga yaparken arada kalmış. Senin oğlunun orada ne işi var hocam, bu derbiden sonra gerginlik çıkacağını bilmiyor musun? Aynısını İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'a da söylüyoruz. Darp ettiği görüntüler var. Bir kontrol mekanizması olsa bunlar yaşanır mı? Olmadığı için işte bunları konuşuyoruz."

"ŞAMPİYONLUK HAFTASI İDMANA ÇIKMIYORLAR"

"Galatasaraylı bazı futbolcular şampiyonluk haftası antrenmana çıkmıyorlar ya. Böyle bir şey olabilir mi? Al işte çalışmadığınız sahada ortaya çıktı. 10 kişi kalan takım karşısında hiçbir şey yapamadınız. Mauro Icardi, dünya yıldızı tamam ama bazen yurt dışından buraya getiremiyorsun."

"YUNUS AKGÜN İTİRAF ETMİŞ"

"Galatasaray'ın Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün itiraf etmiş. 'İngiltere'den Türkiye'ye döndüm, orada yaptığım idmanın çeyreğini Türkiye'de yapıyorum' demiş. Aslında doğru söylemiş. Ülkemizdeki futbola bu kadar antrenman ve çalışma reva görülüyor. O yüzden küçümsediğimiz Sparta Prag'tan 4 yiyoruz, Olympiakos'a eleniyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 12:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aleks
Aleks - 1 ay Önce

Cem bey ilk defa size katılıyorum süper bir tespit