Dries Mertens: "Galatasaray ile sözleşmemi 1 yıl uzatacağım, Ciro'ya bir yer satın aldık ve..."

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Dries Mertens'ten beklenen açıklama geldi.

Dries Mertens: "Galatasaray ile sözleşmemi 1 yıl uzatacağım, Ciro'ya bir yer satın aldık ve..."

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, ülkesinden DH'ye özel açıklamalar yaptı ve sözleşmesini uzatacağını açıkladı.

Mertens'in açıklamaları şu şekilde:

"SÖZLEŞMEMİ 1 YIL UZATACAĞIM"

"Galatasaray ile sözleşmemi 1 yıl uzatacağım. Ondan sonra kariyerim normal olarak sona erecek. Bu yaz kramponlarımı bir kenara bırakamayacak kadar oyundan keyif alıyorum. Suudi Arabistan ve Amerika'dan da ilgi vardı ama Kat beğenmedi." 

"MÜCADELE EDEREK TAKIMA GERİ DÖNDÜM"

"Galatasaray'da geçen sezona sanki son sezonummuş gibi girdim. Ayrıca hoca ve kulüple birlikte daha az şey yapacağımı hissettim. Ziyech, Zaha ve Ndombele'yi aldılar. Büyük isimler ama bir noktada mücadele ederek takıma geri döndüm."

"TÜRKİYE, KALBİMİ KAZANDI"

"Türkiye'de kendimi iyi hissediyorum. Türkiye'de muhteşem bir hayatımız var. Ayrıca eşimle birlikte Antalya, Bodrum ve İzmir'e çok seyahat edebiliyoruz. İtalya gibi bu Türkiye de kalbimi kazandı."

"AKLIMDAN GERİ DÖNMEK HİÇ GEÇMEDİM"

"Belçika'ya geri dönmeyi hiç düşünmedim. Bence Toby Alderweireld'in yaşadıkları gerçekten çok güzel ama benim aklımdan geri dönmek hiç geçmedi."

"CİRO'YA BİR YER SATIN ALDIK"

"Bir gün Ciro için Belçika'ya geri döneceğiz. Antwerp'te bir yer satın aldık. Napoli'de de bir evimiz var. Yaz tatillerimizi orada geçireceğiz. İşin güzel tarafı, önümüzdeki yıllarda onunla birlikte istediğimiz yere gidebileceğiz. Bunun tadını çıkarmak istiyoruz. Önce dünyayı gezmek, sonra da Ciro'ya Belçika'da bir çocuğun ihtiyacı olan mahremiyeti sağlamak istiyoruz."

"FUTBOLU ÇOK ÖZLEMEYECEĞİM"

"Antrenörlük vasıflarım var ama bununla bir şey yapacağımı sanmıyorum. Bu futboldan uzaklaşacağım anlamına gelmiyor ama çok da özlemeyeceğim."

"MAAŞIMIN YÜZDE 10-20'SİYLE GEÇİNİYORUM"

"Profesyonel futbolcuların yüzde 60'ının kariyerlerinin sonunda paraya ihtiyaç duyması beni son derece rahatsız ediyor. Menajerim Stijn Francis bu konuda bana her zaman iyi rehberlik etti. Son birkaç yıldır çeşitli şeylere yatırım yaptım ve maaşımın yüzde 10-20'siyle geçiniyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 01:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurko
Gurko - 1 ay Önce

Hayat size güzel biz taraftar kendimizi kandırıyoruz taparcasına