Dursun Özbek: "Kendisine teklif yaptım, kapımız açık, Galatasaray diğer kulüplere benzemez"

Galatasaray'da Okan Buruk, iki yıllık sözleşmeye imza atarken Dursun Özbek, gündemle ilgili konuştu.

Dursun Özbek: "Kendisine teklif yaptım, kapımız açık, Galatasaray diğer kulüplere benzemez"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'un imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Erden Timur'un istifasyle ilgili de ilk kez konuştu.

Okan Buruk'tan övgüyle bahseden Dursun Özbek, şunları söyledi.

"BÖYLE BİR İNSANA 50 YILLIK İŞ HAYATIMDA RASTLAMADIM"

"Mutluyum. Hocamla çalışmak nasıl bir şey onu anlatmaya çalışacağım. Bu kadar beyefendi, iş birliği yapmaya açık, şeffaf, beraber çalışmanın zevkli olduğu bir insana 50 yıllık iş hayatımda rastlamadım. Bugün hakikaten çok keyifliyim. Biz 2 yıl için seçildik ama inşallah hocam bizden sonra da Galatasaray'a hizmet etmeye devam eder. Ali Yiğit de var, hocamızla beraber onu da transfer ettik. Florya'nın neşe kaynağı, dünya tatlısı bir çocuk."

Erden Timur'un istifasıyla ilgili soru hakkında Özbek, kırgın olmadığını dile getirdi.

"BABASI YAŞIDNAYIM, KIRGIN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

"Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum! Ben, onun babası yaşındayım. Başkanıyım. Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum ve ben de ona kırgın değilim. Galatasaray'a hizmet etmek için varız. 'Başkan olacaktım, olmadım...' Galatasaray'da böyle düşünülmez. Biz borcumuzu hizmet ederek ödüyoruz. Başkanlık sözü, küstüm... Kimse Galatasaray'a küsemez! Yapılanların Galatasaray'ın faydası için olduğunu unutmayın. Hizmet için koltuk davası bizde yok. Bu yüzden dünya markasıyız."

"KENDİSİNE TEKLİFTE BULUNDUM"

"Erden kardeşimi kulübe ben getirdim. Yeni dönemde çalışmayacağını ifade etti. Kendisine devam etmesinin Galatasaray için iyi olacağını söyledim ve teklifte bulundum."

"ETKİLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Galatasaray diğer kulüplere benzemez. Galatasaray eleştirilere açık kulüp ve şeffaf. 1905'ten gelmiyor, daha öncesinden geliyor. Her yönetim eleştirildi. Benim ilk dönemimi, rahmetli Mustafa Cengiz'in dönemini hatırlayın. Erden kardeşim için de bu eleştiriler gündeme geldi. Bana 'Daha önceki döneminizdeki gibi değilsiniz' deniyor. Bir takım tecrübeler edindik. Erden kardeşimiz genç ve hassas. Etkilendiğini düşünüyorum." 

"KAPIMIZ KENDİSİNE AÇIK"

"Galatasaray'a vereceği katkılar bitmemiştir, devam edecektir. Kapımız kendisine açık. 'Tutunacak dalım yok' dediniz ya, Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır. Tartışılır, eleştirilir ve ortak akıl aranır! Onun için değil midir Türkiye'nin en büyük kulübü, Avrupa'nın önemli bir markası? Bunları dikkate almak lazım. Genç olmasının etkisiyle belki böyle bir karar aldı."

Başkan Dursun özbek, yeni dönemdeki olacak transfer süreci işleyişi konusunda ise şöyle konuştu.

"YAPILAN TÜM TRANSFERLERİN BAŞINDA BEN VARDIM, BUGÜN DE BEN VARIM"

"Galatasaray Sportif A.Ş'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün ve bugün benim! Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım. Her olayın sorumlusu başkandır, bunun böyle bilinmesinde fayda var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 21:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Levent
Mehmet Levent - 4 hafta Önce

Hayat bizi resmen dört işlemle sınar; Gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der.

Alp Gürkan
Alp Gürkan - 4 hafta Önce

En ufak bir başarısızlıkta istifa sesleri yükselecek.Zarari takım görecek.Erden Timur gibi bir adamı bilerek ya da bilmeyerek kaybetmek, aptallığın en büyüğüdür.Sezon başladığında goreceksin dursun efendi.

Sinan ucyildiz
Sinan ucyildiz - 4 hafta Önce

Sevgili başkanım sen buyukluk yap tut kulağından getir sen onun babası yaşındasın bu kadar tarftari üzmeyin bizleri zamanında çok uzduler kaçıncı siralardaydik lutfen

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 4 hafta Önce

Helal başkan.

Serdal Çalışkan
Serdal Çalışkan - 4 hafta Önce

Bol kepçe lokantası.Mourinho 12 milyon euro alacak diye Okan buruk ile 110 milyon liralık sözleşme imzalanmış.Kulube yanlış transferlerden dolayı kaynaklanan zararların sorumlusu kim acaba?

Tekin
Tekin @Serdal Çalışkan - 4 hafta Önce

Matematik mi bilmiyorsun be kardeş? 12 milyon euro = 420 milyon lira. O da bugünlük böyle.