Dursun Özbek: "Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu, Galatasaray'ın gündeminde olabilecek bir futbolcu"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer gündemine dair açıklamalar yaparken Oğuz Aydın ve Michy Batshuayi hakkında konuştu.

Dursun Özbek: "Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu, Galatasaray'ın gündeminde olabilecek bir futbolcu"

Galatasaray Kulübü ile Puma arasındaki forma sponsorluk anlaşmasının imza töreninde Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. 

Başkan Özbek, Alanyasporlu Oğuz Aydın ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin transferleriyle ilgili sorulara yanıt verdi. 

Puma ile imzalanan 5 yıllık sözleşmenin ardından Dursun Özbek, şu açıklamaları yaptı:

"PUMA'NIN 5 YILDIZLI FORMA İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIĞINI TAHMİN EDİYORUM"

"Puma markası bundan sonra Galatasaray'ın tüm branşalarında forma tasarımında bizim yanımızda olacak. Kendilerine teşekkür ederim. Önümüzdeki sene için hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Puma ekibinin 5 yıldızlı forma için tasarım çalışmalarına başladığını tahmin ediyorum. Şimdiden bu tasarımları görmek için sabırsızlanıyorum. Anlaşmamızın Galatasaray'a ve Puma'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum."

"BUGÜNE KADAR HERHANGİ BİR FUTBOLCUMUZA TEKLİF GELMEDİ"

"Barış Alper Yılmaz bizim değerli bir oyuncumuz. Biz şampiyon takımı bozma niyetinde değiliz. Takımın ana iskeletini aynen tutma düşüncesindeyiz. Benim önüme de bugüne kadar herhangi bir futbolcumuzla ilgili bir teklif gelmiş değil. Bu sene ligde ve Avrupa'da çok çetin bir mücadele olacak. Bırakın takımın güç kaybetmesini, daha güçlü bir takım oluşturmak için çalışıyoruz."

"HEDEFİMİZ EN İYİ TAKIMI KURMAK"

"En iyi transferi yapmak, en iyi takımı kurmak hedefimiz. Transfer sürecinde attığınız imza artık sizi bağlıyor. Kulübün de ekonomik sürecinin dikkate alınması gerekiyor. Bunu kimse yanlış anlamasın. Bazen böyle söylediğiniz zaman 'Başkan transfer yapmak istemiyor' gibi anlaşılıyor. Biz kulüp için belli parametlerini gözden kaçırmadan en iyi takımı kurmaya çalışıyoruz."

"SEZONU 3 TEMMUZ'DA KEMERBURGAZ'DA AÇACAĞIZ"

"Milli takımlardaki futbolcular olmadan 3 Temmuz'da sezonu Kemerburgaz'da açacağız. Çok iyi bir takımımız var. 102 puanla rekor kırmış bir takımımız var. Nokta olarak bazı eksiklerimiz var, onları da tamamlamak için çalışıyoruz. Hocamız ve scout ekibimiz çalışıyor."

"FLORYA İÇİN 6 TEMMUZ ÇOK ÖNEMLİ"

"6 Temmuz'da çok önemli bir genel kurul var. Üyelerimizi davet ediyorum. Florya ve bazı gayrimenkuller için yetki almak için bu genel kurulumuz çok önemli. Bizim Bankalar Birliği'nden çıkma arzumuz yeni değil. 5-6 senedir aynı şeyi söylüyorum. Bunun için projeler yaptık. Riva'dan başladık, Florya ve Mecidiyeköy projelerimiz var. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kullanacağımız çok önemli bir proje Florya."

"OĞUZ AYDIN, TÜRKİYE'NİN İFTİHAR ETTİĞİ BİR FUTBOLCU"

"Oğuz Aydın, Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu. Elbette bizim bütçemiz doğrultusunda ve takımın kurulması çerçevesinde gündemimizde olabilecek bir futbolcu. Şu anda söyleyeceklerim bundan ibaret."

TETE DAVASI CEVABI

Dursun Özbek, "Tete transferinden dolayı Galatasaray'ın ceza alma riski var mı?" sorusu üzerine "Tete davası 27 Haziran'daydı. Bugün 11 Temmuz'a ertelendiğini duydum. Davanın sonucu beklemek lazım." ifadelerini kullandı.

MICHY BATSHUAYI TRANSFERİ

Dursun Özbek, "Batshuayi'nin transfer sürecinde son durumu ne?" sorusunu ise "Transfer sürecindeki en zor sorular 'Kimi transfer ediyorsunuz, ne zaman transfer ediyorsunuz?' gibi sorular. Bunlar transfer sürecini etkileyen sorular. Biz genellikle transfer bittikten sonra açıklama yapmayı daha uygun görüyoruz." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024, 02:44
YORUM EKLE