Dursun Özbek: "Zengin yalı çocuğu çok dikkat etsin, geri vites yapmaya benzemez, Aziz Yıldırım da destede yok"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi.

Dursun Özbek: "Zengin yalı çocuğu çok dikkat etsin, geri vites yapmaya benzemez, Aziz Yıldırım da destede yok"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım ile ilgili sert sözler söyledi.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"TAMAMEN KAYIKÇI KAVGASI"

"Akşam iki başkan televizyon kanalında buluştular. İki spor adamı buluşuyor diye insanlar izledi. Tamamen kayıkçı kavgası! Futbolla, sporla ilgili olmayan tartışmalar! Türk sporuna hiçbir faydası olmayan yayın oldu."

"İKİ TANE BAŞARISIZ BAŞKAN KONUŞTU"

"İki tane başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla zaten başarılı olmaları mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu."

"ZENGİN YALI ÇOCUĞU DİKKAT ETSİN"

"Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Çok dikkat etsin. Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Galatasaray Başkanı'nın adını ağzını alırken 2 kere dikkat etsin. Bu, tribünlere 30 bin kişiyi toplayıp ligden çekilmeyi gündeme getirip geri vites yapmaya benzemez. Dikkatli olsun."

"DEMEK Kİ ESKİDEN GELEN BİR ALIŞKANLIK VAR"

"Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor! Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için..."

"AZİZ YILDIRIM DESTEDE YOK"

"Aziz Bey ikili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024, 23:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Kandemir
Ali Kandemir - 3 hafta Önce

Sen ikikelimeyi bir araya getirip konuşmadan yoksun birisin röportajlarda bile kem kum ediyorsun ve baskan