Emre Bol: "Galatasaray'a daha pahalıya patlayabilir, Allah göstermesin"

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken sağ bek ve orta saha bölgesiyle ilgili gelişmeler bekleniyor.

Emre Bol: "Galatasaray'a daha pahalıya patlayabilir, Allah göstermesin"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİ..."

"Okan Buruk, Galatasaray'da 3. sezonuna girecek. Okan hocanın en çok önem verdiği şey yeni oyuncuların kampa katılması. Her hoca transferleri kampta görmek ister. Testler, antrenmanlar yapılır, maçlar oynanır ve ona göre teknik ekip bir yol haritası belirler."

"SAĞ BEK İÇİN 6 AYDIR BİR ALTERNATİF YOK"

"Galatasaray yönetiminin sağ bek transferi için 6 aydır bir alternatifi yok. Aylardır ortada bir plan da yok. Sacha Boey gideli 6 ay oldu. Sizin bir hazırlığınız yok mu? Takım, 3 gün sonra sezonu açacak. Allah göstermesin ama Şampiyonlar Ligi elemesini geçemezsen ne olacak? Sana daha pahalıya patlayacak."

"SAĞ BEKE İKİ OYUNCU LAZIM"

"Galatasaray'ın sağ beke 1 değil, 2 oyuncu alması lazım. Serge Aurier geldiği gibi gitti. Kaan Ayhan'ın sakatlığı var ve üstelik ana bölgesi sağ bek değil. 8 numara ve 10 numara transferine daha gelmiyorum. Allah'tan Michy Batshuayi'yi aldılar da taraftarın tepkisini biraz dindirdiler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 15:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet mertoglu
Mehmet mertoglu - 4 gün Önce

Sen işine bak hiç topçu almasalar bu takım ilk ikiye yine oynar geçen yılın şampiyonu bu takım sen koçun KUSUNA bak orda bireyler çıkar sana

Ahmet nar
Ahmet nar - 4 gün Önce

Emre bol, gs yönetimi ne yaptığının farkındadır sen merak etme . Onlar 13. Takımı şampiyon yapmışlar. Sen aklını fb ye ver. Zavallılar, 2. Linkten yukarı çıkamıyorlar. Dünya kadar penaltı da boşuna gidiyor.
Haa bu arada bırakma, asongolan, rendesi li futbolcu ile toplam 3 kişi ile imza aşamasındadır. Yani algıyı bırakın be kardesim. Bak herkes size (fb ye) ezik diyor.

Erol aslan
Erol aslan - 4 gün Önce

GS sağbeki ve orta sahaya kanatlara uzunpas atcak oyuncu 6 aydır bulamıyorsa bu tamamen yönetim zafiyeti dir kamp başlamasına ne kaldı daha şu geliyor bu gidiyor ses var görüntü yok böyle bir tıransfer polikası izlenmez

Yavuz mert
Yavuz mert - 4 gün Önce

Doğru söyliyor

Serkan Polat
Serkan Polat - 3 gün Önce

Helal Emre Bol her zaman okurum sizi bir gs li olarak sevgiler saygilar