Emre Kaplan: "8 milyon Euro maaş teklifi var, ailesi sıcak bakıyor, Galatasaraylı yöneticilerden teyitli bilgi ise şu..."

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu birçok ilgi varken yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Emre Kaplan: "8 milyon Euro maaş teklifi var, ailesi sıcak bakıyor, Galatasaraylı yöneticilerden teyitli bilgi ise şu..."

A Spor Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yaşanan transfer gelişmelerini aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SUUDİ ARABİSTAN'DAN 8 MİLYON EURO'LUK TEKLİF VAR"

"Suudi Arabistan'dan Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık 8 milyon Euro alabileceği bir teklif var. Bir süredir bu teklif masada. Ailesi buna sıcak bakıyor ama Kerem'in düşüncesi daha çok Avrupa'da devam etmek."

"MLS'TEN 14 MİLYON EURO'LUK TEKLİF VAR, YÖNETİCİLERDEN TEYİTLİ BİLGİDİR"

"Real Sociedad'ın bir ilgisi var. 12 milyon Euro civarında bir rakam öneriyorlar ama Galatasaray, bunu kabul etmiyor. MLS'ten Kerem'e gelen 14 milyon Euro'luk teklif var. Yöneticilerden teyitli bir bilgidir. Hollanda'dan Ajax'ın ilgisi var. Roma ihtimali konuşuluyor."

"REAL SOCIEDAD, HENÜZ KEREM İLE TEMAS KURMAMIŞ"

"Real Sociedad'dan Galatasaray'a bir teklif var ama henüz Kerem Aktürkoğlu ile henüz bir temas kurmamışlar. Kerem de Avrupa Şampiyonası'nı bekliyor. Galatasaray, Kerem için 15 milyon Euro'dan aşağısını asla olmaz olarak düşünüyor. Beklenti de 20 milyon Euro." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol aslan
Erol aslan - 1 ay Önce

GS acilen transferini bitirmesi gerekiyor birde İlkay olurmu GS oynaya bilirmi bilmiyorum GS cok etkili ve potansiyeli yüksek oyuncu alması gerekiyor kamp başlamadan ve şampiyonlar liginden ses getircek ve direk katkı yapacak oyuncu gerekiyor