Emre Kaplan: "Galatasaraylı yetkililere sordum, oyuncu kabul ederse bugün gidip kulübüyle anlaşma sağlayabiliriz' diyorlar"

Galatasaray'da orta saha transferi için öne çıkan oyuncu Pierre-Emile Højbjerg için görüşmeler sürüyor.

Emre Kaplan: "Galatasaraylı yetkililere sordum, oyuncu kabul ederse bugün gidip kulübüyle anlaşma sağlayabiliriz' diyorlar"

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan oyunculardan biri de Pierre-Emile Højbjerg oldu.

Tottenham forması giyen 28 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu için temaslar başladı.

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, A Spor yayınında Pierre-Emile Højbjerg transferi konusunda bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"DEVRE ARASINDA 40 MİLYON EURO İSTEDİLER"

"Galatasaray, devre arasında Pierre-Emile Højbjerg'i transfer etmek için çok fazla uğraştı. Tottenham, o dönem 40 milyon Euro talep ediyordu ama artık önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyor. Kulübünün eli biraz zayıfladı."

"GALATASARAY, 8-10 MİLYON EURO'YA İKNA EDEBİLİR"

"Galatasaraylı yetkililere sordum. 'Højbjerg'i fazlasıyla istiyoruz. Hocanın da profiline uygun bir isim. Eğer oyuncunun onayı olursa bugün gidip kulübüyle anlaşma sağlayabiliriz' diyorlar. Galatasaray, 8-10 milyon Euro'ya Tottenham'ı ikna edebileceğini düşünüyor. Bunun sinyalleri alınmış."

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN BİTMESİNİ BEKLİYOR"

"Oyuncu tarafı ise sözleşmesinin son senesinde olduğu için bütün alternatifleri değerlendirmek istiyor. Bunun için de gelebilecek teklifler için Avrupa Şampiyonası'nın bitmesini bekliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2024, 02:16
YORUM EKLE