Erden Timur: "Korkunç geçti, Galatasaray'da 200 milyon Euro'ya çıkardık, geleceğimizin anahtarı olacak"

Galatasaray'ın sevilen ismi Erden Timur, sarı kırmızılılarla ilgili açıklamalar yaptı.

Erden Timur: "Korkunç geçti, Galatasaray'da 200 milyon Euro'ya çıkardık, geleceğimizin anahtarı olacak"

Galatasaray'daki görevinden istifa eden Erden Timur, Fransa basınına açıklamalarda bulundu.

L'Equipe'e konuşan Erden Timur, şunları söyledi:

"KORKUNÇ GEÇTİ"

"Bu sezon korkunç geçti, bu yüzden de kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Futbolumuz patlamaya hazır bomba gibi, stresli. Gelecek yeni nesillerin keyif alabilmesi için daha huzurlu bir futbol ortamı sağlamamız gerekiyor."

"200 MİLYON EURO'YA ÇIKARDIK"

"İki sezonda gelirlerimizi 55 milyon Euro'dan 200 milyon Euro'ya çıkardık. Şampiyonlar Ligi, bilet satışları, oyuncu ticareti, forma satışları ile bunu başardık. Taraftarlarımız, Avrupa'daki kadar pahalı olmasına rağmen bu formaları almak için büyük fedakarlık yapıyorlar.

"GELECEĞİMİZİN ANAHTARI İSTANBUL'DAKİ GAYRİMENKUL"

"Gelirlerimizi çeşitlenmek zorundayız. Son dönemde ulusal yayın gelirinden sadece 7.7 milyon Euro aldık. Ancak geleceğimizin anahtarı, İstanbul'daki gayrimenkul." ifadelerimi kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2024, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı Ünal
Hacı Ünal - 1 hafta Önce

Sergio olivereyi transfer ederken hic seyretmedinmi.

Oktay bey
Oktay bey @Hacı Ünal - 7 gün Önce

Futboldan anlamayan bir cahilsin. Oliviera ilk sezonda takımdaki katkısını biraz araştır. Sonra gelip burda boş boş konusabilirsin

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 hafta Önce

Erden senin ayağını GS'dan kesenler de o gayrimenkullerin peşinde olan ve baktıkça ağzu sulanan içimizdeki hırsızlar.. Riva'yı batırdılar ama karşılığında ne aldıklarını bilen yok.. şimdi ise İstanbul'un gözbebeklerinden biri olan Florya'daki arazi.. yine çalacaklar.. O projenin başında Adnan Polat, Mustafa Cengiz (maalesef kaybettik) veya Erden Timur olmadıkça GS yine kazıklanacaktır..