"Erden Timur'u ters köşe yaptılar, Icardi bile farkında, zor durumda bıraktılar"

Galatasaray'da Erden Timur özelinde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

"Erden Timur'u ters köşe yaptılar, Icardi bile farkında, zor durumda bıraktılar"

Galatasaraylı gazeteci Erhan Telli, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Telli'nin açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI BİLE OLANLARIN FARKINDA"

"Erden Timur için 'Divan Kurulu'nda 10 kişi tepki gösterdiği için bırakıyor' iddiası yanlış. Erden Timur bıraktırılıyor. Bu huzursuzlukları aylar önce dile getirdiğim için tepki aldım. Herkes şampiyon olana kadar rolünü çok iyi oynadı. Sonrasında gerçekler ortaya çıktı. Hatta Icardi bile olanların farkında."

"ERDEN TİMUR'U TERS KÖŞE YAPTILAR"

"Dursun Özbek'in Erden Timur'a verdiği sözler var. Bunlar yerine getirilmedi. Üstelik Yönetim Kurulu'nda Mauro Icardi'nin ödenmeyen maaşı ve geciktirilen menajerlik parasıyla ilgili de Erden Timur'u ters köşe yaptılar, zor durumda bıraktılar."

"OKAN BURUK GÖZÜNÜ AÇMALI"

"Önümüzdeki haftalarda transferleri kimin veya kimlerin yaptığını göreceksiniz. 2015 ve 2017'ye geri dönüyoruz. Galatasaray, Erden Timur'suz şampiyon olabilir ama burada önemli olan husus Okan Buruk. İstediği transfer yapılmayıp tanıdık menajerden oyuncu alınıp, yüksek ücretli maaş alan yıldız futbolcular maaşı verilmediği için eylem yaparsa o zaman çalışması zor hale gelecek. Zamanında aynısını Hamza Hamzaoğlu'na yaptılar. Okan Buruk gözünü açmalı. Daha dikkatli olmalı."

"YOĞUN TEPKİ ALDIĞI İÇİN GÖREV ALMAYACAK"

"Dursun Özbek normal şartlar altında Mehmet Özbek'i göreve getirecekti ama yoğun tepki oluştuğu için Galatasaray'da görev almayacak. Ancak arka planda çalışmalarını sürdürecek." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 20:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Aydin
Orhan Aydin - 1 ay Önce

Burası Dursun Özbekin babasının çiftliği değil bu taraftar Fenerbahçe taraftarına benzemez o bunu zaten biliyor

Sercan Er
Sercan Er - 1 ay Önce

Toplumuz genel olarak balık hafızalı, kimin vizyonu, planı ve ikna kabiliyeti ile bu taķım kuruldu unutuldu olağanlaştı.
Timur giderse hem takım ahengi kaybolur hem haberde geçtiği gibi yine "yakın"menajer üzerinden istenen ve gerekli oyuncu değil de, başka çıkarlar gözeterek transfer olur

Galatalı
Galatalı - 1 ay Önce

Galatasaray taraftarını en iyi Dursun Özbek bilir..transfer sezonunda dursun başkanın ne yaptığını anlar ve gerekeni yapar..bu taraftar fenerin taraftarına benzemez..adamı 6 ayda indirirler

Necat zengin
Necat zengin - 1 ay Önce

Haberler ne kadar doğru bilmiyorum erden timuru harcamaya kalkıyorlar çevrilen dolapları bu taraftarlar biliyor erden timuru kullanıp harcamayın tehlikeli işlere girmeyin dursun başkan bu taraftar yanlış yapanı af etmez ..

Serdar Falay
Serdar Falay - 1 ay Önce

Bu rant nedir ki ? Acaba yakın menajerlerden komisyon mu alıyorlar? Niye ahenk bozarlar ki hersey düzgün giderken ... Dış kaynaklar mi yoksa içerideki fransizlar mi ? Bir işe yaramiyorsunuz bari gölge etmeyin başka ihsan istemez. Bu içerideki dolapları döndüren isimler mutlaka ifşa edilmeli bence .