Erden Timur'un transfer listesi iptal edildi mi? Resmi açıklama geldi!

Galatasaray'da Erden Timur sonrası transferde gözler yeni yönetime çevrildi.

Erden Timur'un transfer listesi iptal edildi mi? Resmi açıklama geldi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken hareketli bir gündem yaşanıyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Erden Timur döneminde görüşülen futbolcuların transfer gündeminden çıkarılması söylentilerine cevap verdi.

Hatipoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"DEĞİŞİKLİK YOK"

"Galatasaray'da devamlılık esastır. Ne futbol yapısında ne de transfer listesinde  değişiklik var. Okan Hocamızın tercih ettiği ve Galatasaray için en faydalı olacak isimler üzerinde çalışıyoruz."

"ÖNYARGIMIZ YOK"

"Menajer dünyasında da herhangi biri için önyargımız yok. Ortada Galatasaray'ın faydasına olacak bir durum varsa ve kiminle çalışmak gerekiyorsa onunla çalışırız. Yönetim, teknik heyet, scout ekibi koordineli şekilde çalışmaları sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Burhan Can Terzi / Sportcell

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 11:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Cabbar
Ali Cabbar - 2 hafta Önce

Yapmayın abi. Menfaatlere kim uyuyorsa onunla çalışırız derken insan utanır. Erden Timur'u yediniz be. Menfaat oradaydı. Hiç samimi değilsiniz. Sizin gerçek yüzünüzü tekrar tekrar görüyoruz

Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 2 hafta Önce

Ali Cabbar, Erdem Timur kendisi bıraktı, sebep olarak da başkan adaylığı için destek almamasını gösterdi, bu durumda ben yönetimi suçlamam.

Mete Ak
Mete Ak - 2 hafta Önce

Griezmann???