"Erden Timur'un yüzünü bile görmek istemiyorum, kesinlikle gelmesin"

Galatasaray'da Erden Timur ile ilgili yaşanan bir kriz daha ortaya çıktı.

"Erden Timur'un yüzünü bile görmek istemiyorum, kesinlikle gelmesin"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, düzenlediği basın toplantısından görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Erden Timur'un bu açıklamaları sonrasında Başkan Dursun Özbek'ten sürpriz bir çıkış geldi.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, yaşanan olayın detaylarını aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK, 'YÜZÜNÜ BİLE GÖREMEK İSTEMİYORUM' DEMİŞ

"Bu söyleyeceklerim teyitlidir. Bugün normal programda Erden Timur'un da Cumhurbaşkanı ziyaretine gidecekmiş böyle planlıymış ama Dursun Özbek, 'Yüzünü bile görmek istemiyorum, kesinlikle gelmesin' demiş."

"DAHA SONRA ERDEN TİMUR REDDEDİYOR"

"Geç saatte İbrahim Hatipoğlu, Erden Timur'u aramış ve Dursun Özbek'in bu sözlerini iletmiş. Daha sonra telefonlar kapatılıyor. Yöneticiler, birlikte resim vermenin kendileri açısından önemli olacağını söylemiş. Dursun başkan 'Tamam gelsin o zaman' demiş. Sabah, İbrahim Hatipoğlu tekrar arıyor, Erden Timur'a söylüyor, bu sefer Erden Timur bu teklifi reddetmiş." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 19:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 4 hafta Önce

SAYIN BASKAN KIMLERİN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORSUN....GS'Lİ GÖRÜNEN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARI MI, FENERE HABER UÇURAN ALİ KOÇ'UN GS'Lİ CASUSLARINI MI, ESREF BEY'IN DEDİĞİ GİBİ KOLTUK İÇİN HER HALTI YİYEN ASALAKLARI MI GÖRMEK ISTIYORSUN....SAYIN BASKAN TARAFTAR SİZE ÇOK KIZGIN...BU KAFAYLA GİDERSENİZ IKİ YILI DOLDURAMAZSINIZ...AMA OLAN GS'YE OLUR...BİR AN ÖNCE DOSTUNU VE DÜŞMANINI TANI...YANINDAKİ ADAMLARI DOĞRU SEÇ... DOST GIBİ GÖRÜNEN SİNSİ INSANLARA DIKKAT ET....ERDEN BEY BİRAZ DİNLENDIKTEN SONRA GİT GÖNLÜNÜ AL VE TAKIMIN İÇİNE SOK....YOKSA YARIN BİR DE BAKMIŞSINIZ Kİ BAŞKANLIK SİZE DE KALMAMIŞ....CEVRENDEKİ KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLAR YÜZÜNDEN SİZİ DE KAYBETMEYELİM...

Tümer Aykut
Tümer Aykut - 4 hafta Önce

Bizde artık Dursun özbegin yüzünü bile görmek istemiyoruz. Kıskançlıktan Erdemi harcadılar.yaziklar olsun.

Haluk Kul
Haluk Kul - 4 hafta Önce

Dursun Özbek bu saatten sonra derhal istifa etmelidir bir Galatasaray taraftarı olarak ne Dursun Özbek i nede onun yönetimini artık istemiyorum.

Ahmet Topal
Ahmet Topal - 4 hafta Önce

Dursun bey bu tavrını seçimden önce gosterseydi ya.erden timuru satanı Galatasaray camiası nasıl satıyordu..demekki kendi namına başarıya doymuş Dursun bey erdem timurun sayesinde

Hamza kapıkiran
Hamza kapıkiran - 4 hafta Önce

Erden Timur yoksa bizde yokuz 50 yıllık Galatasaraylıyım olarak söylüyorum....dursun Özbek gitsin

Cengiz
Cengiz - 4 hafta Önce

Bu ne kibir yahu... Çok ararsınız çok.
Bir yere nifak girdi mi oradan bir şey olmaz bu sezon çok zor

Eflatun sarıkoç
Eflatun sarıkoç - 4 hafta Önce

Dursun Özbek bizde seni başkan olarak görmek istemiyoruz cimbom hiçbir partinin arka bahçesi olamaz

Cevo
Cevo - 4 hafta Önce

Başkan çok yanlış yaptın sen ne kadar nankör biriymişsin erdem sayesinde koltuğunu sağlamlaştırdın tabi işin bitti.Bizde bu saatten sonra seni görmek istemiyorum.Yanındaki bazı fenevlilerle nekadar başarılı olacaksın.Erdem Timur gelene kadar futbol benim için bitmiştir.