Erman Toroğlu: "Ali Koç boşuna söylemesin, Galatasaray'da bir tane..."

Galatasaray, Fenerbahçe karşısında sezonun en kötü performanslarından birini sergilerken 1-0 mağlup oldu.

Erman Toroğlu: "Ali Koç boşuna söylemesin, Galatasaray'da bir tane..."

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, SONUNDA MERT HAKAN'I BİR ŞEKİLDE YOLLAR"

"Mert Hakan Yandaş çok yanlış işler yapıyor. Bu durum Fenerbahçe'nin iç sorunudur. Rakibi sinirlendirmeye çalışıyor, rakibi tahrik etmeye çalışıyor, son derece yanlış. Sonunda kendi kulübü bunu bir şekilde yollar. Top oynamaya baksın, amigoluk yapmasın. Zaten Türkiye'de yeterince amigo var. Gazeteci, yönetici, muhabir... Sen bırak bunları, top oynamaya bak."

"ALİ KOÇ, BOŞUNA SÖYLEMESİN"

"İsmail Kartal bu maç için sınıfı geçti ama Okan Buruk sınıfta kaldı. Galatasaraylılara da sorsan 'Fenerbahçe haklı galibiyet aldı' derler.  İsmail Kartal, sen iç sahada maçlar kaybettiği için şampiyonluğu veriyorsun. Edin Dzeko seni esir aldı, Batshuayi'yi zamanında oynatamadın. Ali Koç boşuna 'Biz gerçek şampiyon olduk' gibi şeyler söylemesin, evinizde puan kaybettiğiniz maçlara bakın."

"BEN SANA BİR ÇAKSAM…"

"Torreira bazı pozisyonlarda kendini yere atıyor. Kurşundan vurulmuş gibi bağırıyor, çağırıyor. Ben sana bir çaksam bakayım yerden kalkabiliyor musun?"

"BİR TANE İYİ ADAM YOKTU"

"Galatasaray'da bu derbide bir tane iyi dediğin adam yoktu. Barış Alper Yılmaz'ı kilitlediler. Hakim Ziyech ve Dries Mertens de ortalarda yoktu. Mauro Icardi'ye bir şey demiyorum çünkü adama top gelmedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 21:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burhan Yaldız
Burhan Yaldız - 1 ay Önce

Fenere bir kart yanlış çıktı sadece, mert hakana batsuaiye kartlar verilse ikiside oyun dışı kalırdı ve fenerin attığı gol değil net faul hemde 2 kere, biraz gözünüzü açın tek taraflı konuşmayın, bu arada fenere çıkan yanlış karttan dolayı gs rehavete düştü artık maç bizim dedi dengeleri bozuldu velhasıl kelam hakem düzgün olsaydı fener maçı alamazdı

Erdal Doğruer
Erdal Doğruer - 1 ay Önce

Bu gibi şeyler ançak Türkiye'de olur. Ayıp çok ayıp.

Mehmet D.
Mehmet D. - 1 ay Önce

Erman hoca doğru söylüyor.