Erman Toroğlu: "Galatasaray'da bu adamı indirmek istiyorlar, bunlarda akıl yok"

Galatasaray'da Erden Timur'un yeni dönemde olup olmayacağı konusu tartışılıyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da bu adamı indirmek istiyorlar, bunlarda akıl yok"

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U İNDİRMEK İSTİYORLAR"

"Galatasaray'da kazan kaynatan bir grup var ve Erden Timur'u indirmek istiyorlar. Tabii ki bu adam, 2 senede 2 şampiyonluk aldı. Oyuncu satışları falan derken 'İyi adam' pozisyonuna geldi. Böyle olunca da hasımları arttı."

"DURSUN ÖZBEK YA VIDIVIDILARI KESECEK YA DA GÖNDERECEK"

"Bizim ülkemizde meyve veren ağaç taşlanır. Dursun Özbek ya bu vıdıvıdıları kesecek ya da en yakınındaki yöneticisini gönderecek."

"KAFALARI ÇALIŞMIYOR"

"Galatasaray yönetiminin kafası çalışmıyor gerçekten. Ali Koç, derbide elini kolunu sallaya sallaya sahaya girdi. Sahadaki giriş kapısına 15 tane adam yerleştir, o zaman bakalım giren çıkan oluyor mu, stada giriyorlar mı? Sulama sistemini aç, loş ışık ver, orada sucuk gibi dursunlar. İşte o zaman bakalım sahada fotoğraf çekilip sevinebiliyorlar mı?"

"BUNLARI YANINA ALMA DURSUN BAŞKAN"

"Bunlarda o akıl yok. Bunlar gelsinler, otursunlar, konuşup konuşup gitsinler, sonra beyfendi diye ortalıklarda dolaşsınlar. Böyle adamlar yönetici değildir. Bunları yanına almayacaksın Dursun Başkan. Her şeyi düşünmek zorundasın. Her şeyi düşünemezsen büyük olamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 1 ay Önce

Galatasaray ile özdeşlenen Erden Timur 'u
görmezlikten gelmek seneye Fener 'e 4 . yıldızı hediye etmek demek. Seneye ya 5 . yıldızı tak veya rakibinin başarılarını izle tercih senin. Başarılı 2 sezon geçiren iyi transferlerde ismi olan en önemlisi futbolcuların istediği Erden Timur 'u yok say, bu seneye darmadağın bir Galatasaray demektir.

Tahsin Artokça
Tahsin Artokça - 1 ay Önce

Erman hoca çok doğru konuşmuş tebrik ediyorum alkışlıyorum.

Hakan ölmez
Hakan ölmez - 1 ay Önce

Erman Toroğlu kırk yılın başında doğru şeyler söylüyor

Reis
Reis - 1 ay Önce

Kedi olalı bir fare yakaladın ermancigim Dursun başkan bunları iyi düşünmeli yoksa seneye fenere dördüncü yıldızı taktirirsiniz

Erzr
Erzr - 1 ay Önce

Onlara yılıdız mıldız yok sürünsün beter olsunlar Ali kaç