Erman Toroğlu: "Galatasaray maçından sonra konuştum, çok şaşkındı"

Galatasaray, bir yandan şampiyonluğa giderken bir yandan da seçim gündemi yaşanıyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray maçından sonra konuştum, çok şaşkındı"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAYLI FUTBOLCULAR PALDIR KÜLDÜR BASACAK"

"Derbiye 6 puan farkla gidilmesi iyi oldu. Başa baş gitselerdi ortalık biraz daha karışabilirdi, daha gergin bir maç olabilirdi. Böyle olunca tansiyonu düşürdü. Fenerbahçe ilk yarıda Galatasaray'ı yenemedi çünkü üzerine gitmedi. Galatasaray da beraberliğe razı oldu. Şimdi Galatasaraylı futbolcular paldır küldür basacaklar."

"OKAN BURUK, ELİNDEKİ MALZEMEYİ İYİ KULLANDI"

"Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre başarılı. Okan Buruk, elindeki malzemeyi iyi kullandı ama yatırılan sermayeye göre çok başarılı değil. Oyuncularından güzel verim alıyor. Mesela 37 yaşındaki Dries Mertens aynı yaştaki Edin Dzeko'dan daha fazla katkı veriyor."

"SÜLEYMAN HURMA ÇOK ŞAŞKINDI"

"Galatasaray - Fatih Karagümrük maçından sonra Süleyman Hurma ile konuştum, çok şaşkındı. Başakşehir'den iyi takım olduklarını düşünüyor ama başarılı değiller."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'A TAVSİYELERİM VAR"

"Galatasaray'da Barış  Alper Yılmaz diye bir futbolcu var. Gayet başarılı, kendini geliştiriyor. Barış Alper Yılmaz'a tavsiyelerim var. Kendini çok fazla yere bırakma. Bir pozisyonda ise kendini bıraksaydın belki de lehine penaltı alacaktın. Bunu iyi ayarla. Diğer türlü her pozisyonda hakeme dönersen 1-2 kere yutturursun ama sonra onlar sana yuttururlar. Avrupa'da oynayacaksan disipline çok önem verirler."

"ERDEN TİMUR'A 'HOP' DEDİLER"

"Galatasaray camiasında kazan kaynıyor. Mesela 'Florya ve Mecidiyeköy yapıldı ama ortada para yok.' diyorlar. Erden Timur'a da hop dediler. Metin Öztürk ve Dursun Özbek ile yaptığı basın toplantısında olabilecekleri söylemiştim. Gelinen nokta ortada. Kendisi yönetimde olmayarak sadece Sportif A.Ş.'de futbolun içerisinde olmak istedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 14:59
YORUM EKLE