Erman Toroğlu: "İtalya'ya gitmiştim, bana Serie A'da çok dikiş tutturamadığını söyledi ama Galatasaray'da..."

Galatasaray, tarihi sezonda birçok zorluklara rağmen şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Erman Toroğlu: "İtalya'ya gitmiştim, bana Serie A'da çok dikiş tutturamadığını söyledi ama Galatasaray'da..."

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"YENİ TRANSFERLER YETERİNCE FAYDA SAĞLAYAMADI"

"Galatasaray, geçen seneki oyunculardan katkı aldı ama bu sezonki transferlerden yeterince fayda sağlayamadı. Seneye ligde bu kadar çok fark olur mu? Bu gidişle olmaz."

"YÖNETİM 'BİZ NE YAPTIK?' DEMELİ"

"Galatasaray, mali açıdan kendini düzeltmeli. Dursun Özbek Başkan seçildi ama muhalefetin de sesine kulak vermek lazım. 'Biz ne yaptık?' demeliler."

"MUSLERA'NIN HEYKELİ DİKİLMELİ"

"Fenerbahçe, Alex'in heykelini dikti. Bence Galatasaray da Fernando Muslera'nın heykelini dikmeli. İtalya'da yıllar önce bir pizzacıya gitmiştim, bana Fernando Muslera'nın Serie A'da çok dikiş tutturamadığını söyledi ama burada yaptı ve çok başarılı oldu. Kalecilik farklı olay. Bu sezonun da yıldızı Fernando Muslera oldu diyebilirim."

"ICARDI, MİLLLİ TAKIMDA BANKO OYNAMALIYDI"

"Mauro Icardi'nin ikinci golü çok iyiydi. Ofsayt olup olmadığına baktılar. Sayılmasa çok üzülürdüm. Gelen topa topuğuyla vuruş yaptı. Çok üst düzey bir oyuncu. Yüzde 100 hazır olmadığı zamanlar da oldu. Arjantin Milli Takımı'nda da bence banko oynamalıydı."

"BEN BUNLARA İNANMIYORUM"

"Galatasaraylı taraftarlar, 3-4 gün öncesine kadar gergindi. Çünkü 6 puandan şampiyonluk gitseydi Fenerbahçe şampiyon olmayacaktı, Galatasaray şampiyonluğu verecekti. İsmail Kartal, iç sahada kaybettiği puan kayıplarıyla kendi ayağına sıktı. Bana sakın hakem demesinler. Ne Fenerbahçe'ye ne de Galatasaray'a iç sahada hakem artistlik yapamaz. Edin Dzeko'nun emrine girdin, orada kaybettin. Fenerbahçe hak edilmemiş şampiyonluk diye açıklama yapmış. Ben bunlara inanmıyorum."

"SEN TAKIMINI SATIYORSUN DEMEKTİR"

"Normalde Galatasaray taraftarını, 'Rakiplere baskı oluşturuyor, takımını ateşliyor' diye hep övüyorduk ama Fenerbahçe derbisinde bunu görmedik. Çünkü biletleri parayla sattılar. O zaman sen takımını para karşılığında satıyorsun demektir. Localarını sattılar, koltuklarını sattılar, tribünleri sattılar hem de Hollanda bağlantılı. Tiyatro gibiydi."

"OKAN BURUK'A 10 ÜZERİMNDE 6 VERİRİM"

"Derbiyle ilgili şunu da söyleyeyim. Okan Buruk'un en büyük hatası Abdülkerim Bardakcı'yı oynatmamak oldu. Fatih Karagümrük maçında Markao'dan gol yedirdiği için ilk 11'e almamış. Futbolcu her maç iyi oynayacak diye bir şey yok. Muslera hiç mi hatalı gol yemedi, Icardi hiç mi pozisyon kaçırmadı? Eğer ilk 11 başlasa belki de Fenerbahçe yenemeyecekti. Sezonun hocası Okan Buruk'tur ama 10 üzerinden 6 veririm. Çünkü Avrupa'da hayal kırıklığı yarattı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 03:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rafael
Rafael - 1 ay Önce

Bunun da içine oturdu GS şampiyonluğu...