Ertem Şener: "Ben böyle bir ayıbı Galatasaray'da hiç görmedim, ayıp kere ayıp"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark her geçen gün kendini bir kez daha gösteriyor.

Ertem Şener: "Ben böyle bir ayıbı Galatasaray'da hiç görmedim, ayıp kere ayıp"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"DÜNYANIN SON DEĞİL"

"Aziz Yıldırım aday oldu ve onun sayesinde Jose Mourinho geldi. Bunu kabul edelim. Adam, Fenerbahçe Kulübü için hapis yattı, 20 yıl o kadar oyuncu transfer etti, kazanılan kupalar, yapılan tesisler, çekilen çileler… Bunları hepimiz biliyorum. Kısa zamanda da kalp ameliyatı geçirmişti. Seçimde kongre üyeleri ne yaptı? Yanında kızı varken çok ağır tepki gösterdi. Ayıp kere ayıp. Seçimden 1 gün önce de Genel Kurulu ağlayarak terk etti. Bir kişi yanına gitmedi. Bu nasıl bir hırsmış? Altı üstü bir seçim, dünyanın sonu değil."

"GALATASARAY'DA HİÇ GÖRMEDİM"

"Ben böyle bir ayıbı Galatasaray'da hiç görmedim. Kimse kusura bakmasın. Herkese hakkını veriyorlar. Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas, bir gün bel altı vurmadılar. Kavgalar, kırgınlıklar oldu ama kol kırıldı yen içinde kaldı."

"İKİ KULÜBÜN TEMEL FARKLARINDAN BİRİ"

"Fenrebahçe'de Aziz Yıldırım, Ali Koç'u tebrik etti ama bir yemekte veya seçim dışındaki toplantılarda, kongrelerde hiçbir zaman yan yana gelmez ama Galatasaray'da öyle değil. Ada'da, cemiyette, kutlamalarda herkesi el sıkışırken yüzleri gülerken görebiliriz. Belki de iki kulübün arasındaki temel farklarından birisi de budur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 18:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 hafta Önce

Ertem, kalite farkı böyle bir şey...kalite adaletten gelir...asaletin olmadığı yerde kalite olamaz...halkımız ne demiş '' Otu çek köküne bak '' demiş....