Ertem Şener: "Galatasaray'da bana gelen bilgi, kulağını hafiften çekmişler, zor durumda bırakıyor"

Galatasaray'da Erden Timur'un istifası sonrasında Mauro Icardi'nin yaptığı veda açıklaması ve sosyal medyadan Galatasaray hikayelerini kaldırması dikkat çekmişti.

Ertem Şener: "Galatasaray'da bana gelen bilgi, kulağını hafiften çekmişler, zor durumda bırakıyor"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, TAKIMI SABOTE EDİYOR"

"Mauro Icardi, kendisine yakın hissettiği Erden Timur'un ayrılığından sonra takımı sabote ediyor ve zor durumda bırakıyor. Kardeşim sen Timurspor'u mu tutuyorsun? Gidenler gitti, neden insanları aşağıya çekiyorsun? Profil fotoğrafını siyah beyaz yapmalar, Galatasaray hikayelerini kaldırmalar falan... Bunlara gerek yok."

"YÖNETİM, ICARDI'NİN KULAĞINI ÇEKMİŞ"

"Bana gelen bilgi yönetim, Mauro Icardi'nin kulağını hafiften çekmiş. Ben de Erden Timur'u seviyorum ama Galatasaray, Erden Timur olmadan önce de Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımıydı, bugün de öyle." 

"GALATASARAY, KİMLERİ KİMLER GÖNDERDİ"

"Galatasaray, yarın 3-4 tane nokta atışı transfer yapar, yine favori konumuna geçer. Her şeyden önce birbirlerini tanıyan, oturmuş oyunculara sahipler. Biraz pozitif olun. Koca Galatasaray kimleri kimleri gönderdi. Fatih Terim, Ünal Aysal, Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder, Didier Drogba." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Air31
Air31 - 4 hafta Önce

O işler hiç öyle değil ertem Şener bey