Ertem Şener: "Galatasaray, Jose Mourinho'yu unutturacak, göreceksiniz"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet giderek artmaya devam ediyor.

Ertem Şener: "Galatasaray, Jose Mourinho'yu unutturacak, göreceksiniz"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, MOURINHO'YU UNUTTURACAK"

"Galatasaray'dan bu yaz transfer döneminde büyük hamleler bekliyorum. Jose Mourinho'ya karşılık gelecek. Göreceksiniz, Mourinho'yu unutturacaklar. Erden Timur yeniden düğmeye basmış. Okan Buruk ve diğer yöneticilerle çok sıkı toplantılar halinde. 13. olan takıma Mauro Icardi ve Dries Mertens geldiyse Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takıma kimler gelir, o zaman siz görün." 

"GALATASARAYLILAR KIZMASIN"

"Galatasaraylılar kızmasın ama maalesef bütün dünya Galatasaray'ın şampiyonluğunu değil, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho transferini konuşuyor. O yüzden bunları söylüyorum."

"AYNISINI FATİH TERİM'E YAPMIŞLARDI"

"Galatasaray, Fatih Terim ile iki sene üst üste şampiyon olduğunda 1998'de Fenerbahçe'den Carlo Ancelotti hamlesi gelmişti. Şimdi Okan Buruk'a karşılık Fenerbahçe'de Jose Mourinho mücadele edecek. Fenerbahçe, aynısını Fatih Terim'e yapmıştı. O gün gerçekleşmedi, bugün gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakkı
Hakkı - 4 hafta Önce

Bu Morinhoyu amma büyüttünüz sanki çalıştırıldığı kulübüde beraberinde getirmiş burası türkiye ne teknik direktörler geldi gitti takım oyunu önemli takım oyunu yoksa dünyanın en iyi teknik direktörü gelse ne yazar

Fuad
Fuad - 4 hafta Önce

Mouurino en başarısız ilini kecirecek. Okan Buruk yülseliştde ,Mourino ise inişe gidiyor, adam bitiyor artık. Avrupa Klubları aptalmı, onlar inişin farkında. Fenerbahce yemi yuttu. Yazıklar olacak paralara. Yine başarısızlık kapıda. Amma cok kötü olacak.Bu dafa bir irileri e girecekler ,Ali Koc kayb etdi.

Durmuş murat keleş
Durmuş murat keleş - 4 hafta Önce

Bencede GALATASARAY acayip bir gözdagı hazırliyor

Eray Kayaalp
Eray Kayaalp - 4 hafta Önce

Bu sene iki takım da güzel maçlar çıkardı.Şimdi sıra Avrupada

Osman
Osman - 4 hafta Önce

Dikkatli okuyun kerem aktürk oğlu kim istemedi seyirci izleyici 3 maç iyi oynasın 5 maç kötü oynasın yuhalar herkes gerçek taraftar ise 2 yıl şampiyon olan takımına sahip herkes çıkar

Osman
Osman - 4 hafta Önce

Ama gelecek yıl Galatasaray 3 4 5 sırada bitirir ise ne der herkes Okan istifa derler ve Kerem gibi genç oyuncu 15 milyon gönderdin şimdi 30 milyon alamaz GS demeye başlar