Evren Turhan: "2 saat önce konuştum, Galatasaray'ın transferlerini herkes görecek"

Galatasaray'ın yeni sezon için yapacağı transferler sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Evren Turhan: "2 saat önce konuştum, Galatasaray'ın transferlerini herkes görecek"

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"EN İYİSİNİ YAPACAKLAR"

"Sportif A.Ş.'de göreve başlayan İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş, en iyisini yapacaklar. Kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için önemli olan Galatasaray. Kişiler gelip geçici, onun için tam destek, hep destek. Şimdi birleşme ve yükselme zamanı, her sene aynı film. 'Kolej takımı, harika transferler' falan bunlara alıştık, bu gazla gitsinler, devam. Mayıslar ne olacak? Karşı tarafın trollerine inat en güçlü şekilde mücadele etmek lazım."

"SAKIN TEZGAHA GELMEYİN"

"Bunlar başkanlık için seçimde birbirini yiyecekler. Merak etmeyin. Galatasaray’a attıkları iftiraların hepsini şimdi birbirlerine atıyorlar. Allah’ın sopası yok, merak etmeyin. Bakın yakında neler olacak, az kaldı. Sakın tezgaha gelmeyin. Yok Mourinho, yok transferler... Şampiyonluk kutlamaları daha yeni başladı. 1 ay sürecek, izlesinler, kudursunlar. Sakın tuzağa düşmeyin. Kupaları sabah akşam paylaşın, 10 yıldır olduğu gibi ancak kendilerini kandırırlar."

"2 SAAT ÖNCE KONUŞTUM"

"Okan Buruk hocamla takım arkadaşım, kardeşimle 2 saat önce konuştum. Transferleri herkes görecek. Bütün Galatasaraylılar rahat olsun. Ali Koç Başkan olursa Galatasaray’ın transfer listesini verebilirim. Arasın beni. Para çok, hemen onları alsın. Gerçi Mourinho izin verir mi? Bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kasim
Kasim - 3 hafta Önce

Haklisinbunlar birbirine daha fazla dusecekler hocayi degistirince sampiyon olacaklarini sayiyorlar

Ahmettopal
Ahmettopal - 3 hafta Önce

Adı lazım degil fener başkanı başarısızlıklarını kapatmak için Aziz Yıldırım'a bile kazık atmış bir şahıs.Aziz başkanın 25 milyona anlaştım dediği adamı 10.5 diye yutturuyor bizi ilgilendirmez isterse serverini versin.anca fener camiasi bir sezon jorge cesusla iyi giderken havalara girdi tam oluyor derken bitane yerden bitme arda çıktı bütün sezonun önüne geçti fenerden çok konuşuldu.cok bilmiş yazar musveddeleri ardayi oynatmıyor diye adamı tef çalıp oynnattilar taraftar buna çanak tuttu..noldu cesus namağlup şampiyon.arda maç oynamadan sezon kapattı birkaç maç..fenere anlık başarılar lazım transferde bomba lazım haberde bomba lazım..hava gazı gibi uçup giden ..şimdi morinho lig başlamadan fener şampiyon ilan ettiler..bu sezon eğer fener şampiyon olamazsa dağılıp gidecek borç yükünden...hadi hayırlısı

Sebahattin Karsan
Sebahattin Karsan - 3 hafta Önce

Bu yılda olamazsa Bu ali koc akıl hastanesine yatar gibime geliyor öyle tek tondan mıy mıy para şımarığı

Gökhan Karaman
Gökhan Karaman - 3 hafta Önce

2 saat önce konuşmuşmuş ya koskoca Galatasarayın hocası sen takım arkadaşisin diye sana transferleri mi anlattı. Boş işler boş laflar.