Evren Turhan: "Galatasaray, Manchester City'de Guardiola'nın yaptığını yapacak, hepsi nokta atışı"

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken önemli hamleler yapılacak.

Evren Turhan: "Galatasaray, Manchester City'de Guardiola'nın yaptığını yapacak, hepsi nokta atışı"

BTV Youtube kanalında Evren Turhan, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"CİDDİ TEKLİFLER VAR"

"Barış Alper Yılmaz'a teklif geldi ama değerlendirilmedi. Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'ya ise ciddi teklifler var. Değerlendirmeye alınacak. Kerem'in yerine Yunus, Abdülkerim'in yerine Emin Bayram oynayabilir, geri döndüler. Her an her şey olabilir."

"KEREM AKTÜRKOĞLUİ MERTENS'İ ÖRNEK ALMALI"

"Kerem Aktürkoğlu'nun örnek alması gereken tek oyuncu Dries Mertens. O da sezon başında yedek başladı, çalıştı ve ilk 11'e geri döndü. Kaç yaşına geldi, hala mücadelesini gösteriyor. Ailesine bak, ne kadar mutlu."

"GUARDIOLA'NIN YAPTIĞI GİBİ OLACAK"

"Galatasaray az ama öz transfer yapacak. Okan Buruk bile transferde bizzat söz sahibi olacak. Manchester City'de Guardiola kimi işaret ediyorsa o alınır değil mi? Galatasaray'da da böyle olacak." 

"HEPSİ NOKTA ATIŞI TRANSFER OLACAK"

"Aurier, Ndombele, Vinicius gibi panik hamleler yaşanmayacak. Okan Hoca da kendisini geliştiriyor. Özellikle antrenman metotları daha sert ve daha kuvvetli olacakmış. Ayrıca 4 transfer yapılacak. Hepsi nokta atışı. Leo Dubois ve Zaniolo da döndü. Gidenlere göre bu sayı artabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 02:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan Şahin
Hakan Şahin - 3 hafta Önce

Okan hoca yeni sezonda oyunculara fazla izin vermesin özellikle milli maçlar zamanı ara verildiğinde İcardi sürekli yurtdışı tatillerine gidiyor ara sıra Muslera'nın da eşlik ettiği oluyor ondan sonra yeterli performansı olmuyor icardi'nin