Fatih Altaylı: "Dursun Özbek, benim evime gelerek ikna etmemi istedi"

Galatasaray'da Erden Timur'un görevini bırakmasının yankıları devam ediyor.

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek, benim evime gelerek ikna etmemi istedi"

Galatasaraylı Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'un arasında yaşananların perde arkasını anlattı.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

Derin Galatasaray diye bir şey yok, bunu bilin.

Galatasaray’da akıllı, ananeyi bilen, kulübün köklerine sahip çıkan tecrübeli isimler var ama bunlara derin Galatasaray denemez.

"TAM BİR PALAVRA"

Çoğunu tanıdığım bu isimlerin birkaçı dışında hepsi Erden Timur’a kalması için ricacı oldular, baskı yaptılar.

Liselilerin Erden Timur’a karşı olduğu da tam bir palavra.

"METİN ÖZTÜRK İLE YILDIZI HİÇ BARIŞMADI"

Yönetimdeki bir diğer Erden Timur muhalifi ise lise ile hiçbir alakası olmayan ve GSYİAD grubunun temsilcisi olan Metin Öztürk’tü. Yıldızı hiç barışmadı. Ama Timur’u onun yediğini söylemek komik olur.

Asıl sorun Başkan Özbek’te idi. Başkan Özbek, son aylarda Erden Timur ile ilgili çok fazla olumsuz dedikodu yaptı. Erden Timur da boş durmadı tabii. O da Başkan’ın vaatlerinin boş çıktığını, ilk yıl kulübün tarihinin en düşük gelirini elde etmesinin yönetim kusuru olduğunu söyledi açık açık.

Özbek’in ithamları çok çirkin çok kabaydı ve yüze gülüp arkadan yapılan dedikodulardı. Bunlar üzerine yönetim kurulunda Erden Timur’a tavır alanların sayısı arttı.

"EN BÜYÜK ANLAŞMAZLIK FLORYA"

En büyük anlaşmazlık ise Florya konusunda çıktı. Timur Florya’nın inşaatını kulübün yapması gerektiğinde ısrar etti. Başkan ise bunu bir müteahhide kat karşılığı vermenin doğru olduğunu savundu. Timur bu konuda yönetimde yalnız kaldı.

Ancak Başkan Özbek her şeye rağmen Erden Timur’a yönetim kurulu üyeliği teklifi yaptı.

Tanığıyım."

"EVİME GELİP ERDEN TİMUR'U İKNA ETMEMİ İSTEDİ"

"Hadi dahasını da söyleyeyim. Dursun Özbek, benim evime gelerek Erden Timur’u ikna etmemi istedi. Ben Galatasaray’ın işlerine karışma niyetim olmadığını söyledim ama ikisini ve birkaç Galatasaraylıyı bir yemekte bir araya getirmek istedim.

Erden Timur bu yemeğe de katılmadı.

Son olarak Abdürrahim Albayrak’ın oğlunun düğününde Erden Timur ile oturup konuştuk. Eski Başkan Faruk Süren de Erden’e Sportif AŞ’de devam etmesi telkininde bulundu.

Ancak Erden Timur çok kırgındı.

Olmadı.

Yani anlayacağınız ortada bir derin Galatasaray falan yok.

Sadece beceriksizlik ve dedikoduculuk var.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 16:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahsin Artokça
Tahsin Artokça - 4 hafta Önce

Meyve veren ağacı kestiler bunun zararı Galatasaray a olur. Güdük başkan her şeyi eline yüzüne bulastir din bu sezon işin zor şampiyon olmazsan gerisini sen düşün .

muzaffer
muzaffer - 4 hafta Önce

dogustan galatasaraylisiniz. Allah askina dahaogrenmedinizmi her yonetimde bir paratoner bulunur onu kullanir atarlar.erden beye yazik oldu ama bu kadar seviyesiz icinde zaten yalnizdi.