Fatih Altaylı: "Erden Timur ile konuştum, yanlış anlaşılmış"

Galatasaray'da yeni dönemde görev almayan Erden Timur ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor.

Fatih Altaylı: "Erden Timur ile konuştum, yanlış anlaşılmış"

Galatasaray'daki görevinden istifa eden Erden Timur, geçtiğimiz gün sarı kırmızılı kulüpte yeniden görev ihtimali ile ilgili konuştu.

Galatasaraylı gazeteci Fatih Altaylı, Erden Timur'un açıklamalarının yanlış anlaşıldığını dile getirdi. 

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"YANLIŞ ANLAŞILMIŞ, KENDİSİYLE KONUŞTUM"

"Erden Timur'un CNBC-E röportajında yanlış anlaşılmış. Kendisiyle konuştum, Galatasaray'a dönme konusunda şu andan bahsetmemiş."

"ERDEN TİMUR, 'BAŞKA BİR DÖNEMDE TEKRAR GELEBİLİRİM' DEDİ"

"Kendisi bana, 'Galatasaray'a küs değilim yine çalışırım dedim ama bugün dönmekten bahsetmedim, benim söylediğim; yarın öbür gün başka bir yönetim döneminde, tekrar gelebilirim başka görevler üstlenebilirim, bugün için dönmem söz konusu değil, ilk defa ailemle birlikte vakit geçiriyorum, beraber hafta sonu geçiriyoruz, şu an halimden memnunum' dedi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 12:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şami̇l Hali̇t
Şami̇l Hali̇t - 3 hafta Önce

Erden Timur Galatasaray da Emeği Olan Değerli Bir Yöneticiydi Umarım Yeri Dolar

Hacı Ünal
Hacı Ünal - 3 hafta Önce

Erden timurun aldigi futbolculardan bir tek icardi iyi birde biraz mertens.cimbomu sampiyon yapanlar kerem akturkoglu gecen yil.bu yilda.muslera ve baris alper yilmaz.bunlari erden timur transfer etmedi.erden timur bence futbolcudan fazla anlamiyor.

Necat zengin
Necat zengin - 3 hafta Önce

Dursun Özbek çok büyük yanlış yaptı erden timura ....adamı resmen sattı ya sattı bu kıskançlık niye bu taraftar bu yönetimi asla af etmez asla bu unutulmamalı.hadi ne yaparsa yapsın bu yönetim 5nci şampyonluk 5nci yıldız hayâl olur hayâl adamı yanlız bıraktı bu yönetim.....