Fenerbahçe'den iki futbolcu ve İsmail Kartal'ın oğlu ifadeye çağrıldı!

Galatasaray'ın derbi olayları nedeniyle şikayeti sonrası Fenerbahçe'den 2'si futbolcu toplam 5 kişi ifade verecek. İfade verecek isimlerden 4'ü belli oldu.

Fenerbahçe'den iki futbolcu ve İsmail Kartal'ın oğlu ifadeye çağrıldı!

İstanbul Valiliği; olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklama yaptı.

İSMAİL KARTAL'IN OĞLU İÇİN ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Statta iddialara göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Yardımcı Antrenör olan oğlu Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından başına vurularak darp edilen Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran'a yönelik darp girişiminde bulunan beş kişi hakkında "Adli İşlem" başlatıldığı ifade edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray Spor Kulübü'nün şikayetinin ardından ifade verecek o beş kişinin kimler olduklarına yönelik yeni iddialar yayınladı.

İSİMLER BELLİ OLUYOR

İddialara göre; savcılık tarafından ifadeleri alınacak beş kişi arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ve Ali Çelikkıran'ı saçından çeken Fenerbahçe eski yöneticisi ve yeniden Fenerbahçe başkanlığı için seçime hazırlanan Ali Koç'un listesinde olacağı kulislerde konuşulan Hulusi Belgü de bulunuyor.

Öte yandan DHA'nın servis ettiği habere göre, Fenerbahçe'den ifadeye çağrılan bir diğer isim kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık.

MERT HAKAN YANDAŞ VE OSAYİ-SAMUEL DE VAR

Diğer iki ismin ise Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ile Bright Osayi-Samuel olduğu öğrenildi.  

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 09:01
YORUM EKLE