"Galatasaray, 2028 yılına kadar imza attırıyor"

Galatasaray yönetimi, Victor Nelsson için düğmeye bastı ve sözleşmesini yenileyecek.

"Galatasaray, 2028 yılına kadar imza attırıyor"

Geçen sezonun ilk yarısında oynamadığı için mutsuz olan ve ayrılmayı düşünen ancak sonrasında formasını geri alıp şampiyonluğa katkı yapan Victor Nelsson için Galatasaray yönetimi harekete geçiyor. 

KAMPA YETİŞECEK

Sakatlığı nedeniyle EURO 2024'ü kaçıran Danimarkalı stoper, sarı kırmızılı ekibin 9 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak kampına yetişecek. 

FENERBAHÇE İLE ANILIYOR

Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi kalan 25 yaşındaki stoper, 1.2 milyon Euro yıllık ücret kazanıyor. Kontratında 25 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan ve son dönemde adı Fenerbahçe ile anılan tecrübeli oyuncuyu Cimbom'un bırakmaya niyeti yok.

SÖZLEŞMESİ 2028 YILINA KADAR UZATILACAK

Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un çok memnun olduğu başarılı oyuncunun hem ücretine zam yapacak hem de sözleşmesini 2028'e kadar uzatacak. 

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE SANCHEZ'E TEKLİF BEKLENİYOR

Nelsson'u kadroda tutma kararı alan Galatasaray, eldeki stoperlerden Davinson Sanchez'e ve turnuvada boy gösteren Abdülkerim Bardakcı'ya ise teklifler bekliyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 15:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kuvvacı
Kuvvacı - 1 hafta Önce

Bütün fanatik FB lilerde GS düşmanlığı var.Bunlarda GS fobisi oluşmuş. Çünkü GS son yıllarda şampiyonluklarıyla arayı hayli aştı. Eziklik ve bararızlık olunca GS li olan herkese saldırıyorlar, kıskançlık kanlarına işlemiş olmalı.

Fatih MERCAN
Fatih MERCAN - 1 hafta Önce

Apoya telif gelmez kötü bir turnuva gösteriyor hem satılmasın da yerini nasıl doldurucan böyle bir stoper zor bulursun en başta Türk

Rambo okan
Rambo okan - 1 hafta Önce

Satılsın zaten tff ve Mhk ile sözleşme yenilendi.apoda Sanchez de gidebilir….